Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Žena zverejnila TRIK, vďaka ktorému váš vzťah bude lepší: Vyskúšajte 72-hodinové pravidlo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Vzťahy sú komplikovanou záležitosťou, nad ktorou si občas lámeme hlavu všetci. Našťastie sa na TikToku objavilo video s odporúčaním, ktoré mnohí vychvaľujú a autorke vrúcne ďakujú. Vďaka tomuto triku vraj totiž zistíte, na ktorých veciach vo vašom vzťahu skutočne záleží a na ktorých až tak nie.

Lottie Hendersonová sa vo videu podelila o svoje pravidlo 72-hodinového randenia. Vysvetlila, ako pracuje na tom, na čom v jej vzťahu skutočne záleží. "Ak to nevadí po 72 hodinách, nikdy to tak nebolo. Ak po 72 hodinách necítite potrebu reagovať, nerobte to. A ak niekto vie, že vám ublížil a nekontaktoval vás do 72 hodín, potom ho to nezaujíma," ozrejmila. 

@lottiehenderson1

The 72 hour rule I live by. ##FYP ##lifeadvice ##datingadvice ##relationshipadvice ##foryoupage

♬ original sound - lottiehenderson

Toto pravidlo mladá žena uplatňuje aj vo svojom vlastnom živote. Jej video sa rýchlo stalo hitom internetu. Bolo prehrané viac ako 500 000-krát a získalo vyše 55 000 pozitívnych reakcií. Mnoho užívateľov ďakuje Lottie za jej skvelú radu. 

VIDEO Dievčina si na rande všimla hnusný detail v odraze okuliarov svojho partnera: Okamžite odišla

"Prajem si, aby som to počula ako tínedžerka/čerstvá dvadsiatnička," napísala jedna dievčina. Iní to označili za dobré pravidlo a skvelú radu. Spomedzi komentujúcich sa našli aj takí, ktorí sa podelili o svoje vlastné vzťahové pravidlá, vrátane 5x5. "Pravidlo päť na päť. Ak to nebude bolieť o päť rokov, potom sa tým netrápte viac ako päť minút," uviedla jedna osoba. 

Viac o téme: Vzťah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu