Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka pri prezeraní VIDEA z kamery v detskej izbe skamenela od hrôzy: Počujete to aj vy?

(Zdroj: Reddit/Zealousideal-Call-53)

LONDÝN - Istá matka objavila pri sledovaní záznamu z domácej kamery veľmi znepokojujúci detail. Objavil sa v ňom totiž neznámy hlas a žiada ju o pomoc. Žena sa teraz sa obracia na užívateľov, aby povedali, čo si o tom myslia a skúsili definovať, čo mohlo byť zdrojom podozrivého zvuku.

Skúsenosť neznámej matky, ktorá pri prehrávaní záberov z bezpečnostnej kamery umiestnenej v izbe svojej dcéry vyvoláva u mnohých užívateľov zimomriavky. Žena v nich zaregistrovala tichú žiadosť o pomoc, keď niekto šepkal "pomôž mi". Hlas bol sprevádzaný ťažkým dychom, ktorý sa šíril z domáceho elektronického zariadenia. "Je to duch alebo nejaký hlúpy žart?" pýta sa matka. 

Raise volume up. You will hear something saying “help me.” from r/Ghosts

Na začiatku videa stojí na jednej strane miestnosti a na druhej je jej dcérka. Pozorné ucho diváka dokáže zachytiť dych a slová žiadajúce o pomoc, ale nie je jasné, odkiaľ prichádzajú. "V izbe nebola zapnutá žiadna elektronika ani ventilátor či televízor," uvádza autorka príspevku. 

VIDEO z detskej izby totálne vydesilo otecka: Keď videl, čo sa deje s jeho dcérou, spanikáril

Viacerí sa domnievajú, že slová mohlo vysloviť dieťa. Je im podozrivé, prečo sa žena sústreďuje presne na kút v izbe, z ktorého sa šíria. "Nemôžem si pomôcť, ale premýšľam o ľuďoch, ktorí sa dokážu nabúrať do podobných zariadení a celý čas pozorujú vaše deti. Nemám rád tieto kamery. Ťažko povedať, či je to hack alebo duch. Nech je to akokoľvek, aj tak ma to znepokojuje," napísal jeden muž. 

Viac o téme: DuchBezpečnostná kameraZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu