Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO z detskej izby totálne vydesilo otecka: Keď videl, čo sa deje s jeho dcérou, spanikáril

(Zdroj: TikTok/joshdean0222)

WASHINGTON - Istý otec zverejnil na TikToku video a týmto spôsobom sa rozhodol zverejniť "strašidelné" zábery z detskej izby svojej dcérky. Podľa neho zachytávajú veľmi záhadný paranormálny jav. Užívateľov sociálnej siete to však nevydesilo; skôr vyjadrili obavy o zdravie vydeseného a dezorientovaného dieťaťa.

Josh Dean bol presvedčený o tom, že v jeho dome došlo k paranormálnemu javu. Príspevok na TikToku zachytáva pohľad na posteľ, na ktorej spí dievčatko vedľa svojich hračiek. O 23:37 hodine sa však zobudí, rozospaté a dezorientované zalezie pod posteľ, pričom volá na svoju mamu. "Moju dcéru ťahajú pod posteľ a aj manželka si myslí, že ju tam niečo potiahlo," komentuje otecko zábery, ktoré videlo už viac ako osem miliónov ľudí.

@joshdean0222

##fyp##paranormal##needanswers##wtf

original sound - Josh Dean

Neskôr pridal video, v ktorom mama zachraňuje dcérku a vyťahuje ju spod postele. 

@joshdean0222

#fyp#paranormal#wtf#ghost

original sound - Josh Dean

Josh je presvedčený aj o tom, že volanie "mama" v skutočnosti znamenalo "múmia". Užívatelia reagovali na príspevok množstvom komentárov, ale iba niektoré z nich pripúšťajú možnosť, že video zachytáva niečo neobvyklé. "Tvoja žena nepočuje, ako na ňu kričí? Trhá mi srdce, keď to počujem," píše jedna osoba. Ďalšia si myslí, že dieťa pod posteľou hľadalo hračku. A potom plakalo, pretože nedokázalo prísť na to, ako sa dostať von. "Stačí použiť zdravý rozum," odkazuje Deanovi jeden z komentujúcich. 

Viac o téme: DieťaParanormálny javDetský monitor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu