Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Neuveriteľný šok počas online vládneho stretnutia: Mužovi kolegovia sa len rehotali

Nečakaný incident počas online stretnutia Zobraziť galériu (2)
Nečakaný incident počas online stretnutia (Zdroj: YouTube/The Independent)

LONDÝN - Colin Pidgeon spôsobil nečakané prerušenie vládneho stretnutia prostredníctvom Zoomu. Predstavitelia práve diskutovali o verejných financiách v Severnom Írsku, keď Colin zachránil život holuba. Pohotovo ho chytil do rúk a za nepríjemnosť sa pobaveným účastníkom stretnutia ospravedlnil.

Vedúci výskumu Colin Pidgeon si všimol, že jeho mačka priniesla do izby, kde v tom čase cez Zoom telefonoval s predstaviteľmi severoírskej vlády, živého vtáka. Spolu s ostatnými kolegami diskutovali o verejných financiách v Severnom Írsku.

VIDEO Neskutočný trapas starostu počas videorozhovoru: Odraz v zrkadle prezradil, čo chcel utajiť

Keď uvidel, ako zviera drží holuba, okamžite sa zohol k zemi, vtáka zobral do rúk a ospravedlňujúco ho objal. „Colin Pidgeon ulovil holuba,“ zhrnul situáciu jeden z členov výboru. Pidgeon totiž v preklade z angličtiny znamená holub.

Colin Pidgeon
Zobraziť galériu (2)
Colin Pidgeon  (Zdroj: YouTube/The Independent)

„Vieme, aký typ polievky budete mať dnes večer,“ poznamenal ďalší účastník videohovoru. Colin sa všetkým pohotovo ospravedlnil a vyšiel z miestnosti, aby holuba vypustil. Ten bol, našťastie, schopný lietať a zdalo sa, že stretnutie s mačkou mu nespôsobilo žiadne poranenia.

Colin na twitteri prezradil, že vzhľadom k svojmu priezvisku má pred dverami domu rohožku, na ktorej je napísané: "Dom Pidgeona: Prijmi chaos". Na svojom instagramovom účte zase publikoval fotku svojej mačky menom Storm, ktorá zapríčinila trochu ošemetnú, no vtipnú situáciu.

Viac o téme: MačkaHolubVideohovor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu