Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík je zúfalý: Pred manželkou sa dal do reči so svojou kamarátkou a... Taký koniec nečakal!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

LONDÝN - Žena odišla na svojho manžela, pretože jej urobil hanbu pred oslavou výročia svadby v reštaurácii. S nepríjemným zážitkom sa podelil muž priamo na Reddite, kde hľadal radu od ostatných. Väčšina používateľov sociálnej siete si myslí, že chlapík neurobil nič zlé a problém je na strane ženy.

25-ročný mladík sa obrátil na Reddit po tom, čo od neho odišla 23-ročná manželka. Nerozumie totiž, čo urobil zle, a preto hľadá radu u používateľov tejto sociálnej siete.

Na začiatok otvorene priznal, že je v dobrej forme, zatiaľ čo jeho priateľka má veľkú nadváhu. „Nevadí mi to, v minulosti som ju povzbudzoval, aby sa snažila žiť zdravšie, ale povedala mi, aby som s tým prestal a ja som rešpektoval jej želania,“ píše v príspevku.

Žena neverila vlastným očiam, čo jej svokra vyvádza so synčekom: Incident vydesil aj ostatných

Na výročie svadby sa rozhodli ísť do jednej zo svojich obľúbených luxusných reštaurácií. Išli teda na železničnú stanicu a čakali na vlak. Medzitým sa na stanici objavila mužova kamarátka z telocvične, s ktorou sa dal do reči ohľadom spoločnej záľuby.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: thinkstock.com)

„Hovorili sme o tom, ako sa stravujeme, aké sú naše tréningové plány a podobne. Moja žena, ktorá bola neobvykle tichá, sa ospravedlnila, že ide na toaletu,“ uviedol muž vo svojom príspevku. Krátko nato mužova kamarátka odišla a on si všimol, že jeho manželka je na toalete nezvyčajne dlho.

„V čase, keď vlak dorazil, bola stále preč,“ upresnil. „Napísal som jej esemesku a spýtal som sa jej, ako dlho ešte bude. Nedostal som žiadnu odpoveď,“ dodal chlapík. Začal sa obávať a dokonca chcel volať políciu, keď mu jeho manželka poslala odpoveď s tým, že si vzala auto a odišla domov.

Mužovi teda nezostávalo nič iné, len zavolať Uber a ísť domov, kde sa snažil zistiť príčinu náhleho odchodu svojej polovičky. „Povedala mi, že keď som hovoril s kamarátkou o fitnesse, cítila sa kvôli svojej váhe veľmi nepríjemne. Preto mi klamala o použití toalety a odviezla sa späť domov,“ vysvetlil chlapík na Reddite.

Jeho manželka neskôr napísala všetkým členom jeho rodiny o tom, ako nenávidela mužovu kamarátku kvôli jej váhe. Rodina sa mu postupne začala ozývať s tým, že je hlupák a že nie je v poriadku uťahovať si z váhy svojej vlastnej manželky.

Zúfalý chlapík chce preto zistiť, či je na vine odchodu svojej manželky len kvôli tomu, že sa so svojou kamarátkou rozprával o záľube v cvičení a zdravej životospráve. Zatiaľ čo väčšina používateľov Redditu uviedla, že neurobil nič zlé, iní navrhli, že mal vyjadriť väčšiu podporu svojej manželke, keď zistil, prečo odišla preč.

„Videl si kamošku a hovorili ste o svojom koníčku a záľube vo fitnesse. To nie je zosmiešňovanie niekoho váhy,“ napísal jeden z čitateľov príspevku. Iní tvrdili, že manželka muža bola očividne veľmi citlivá na svoju váhu. „Potrebujete s ňou otvorenú diskusiu o tom, aký je jej skutočný problém, pretože vy ste nezosmiešnili jej váhu,“ napísal ďalší.

Iní podotkli, že manželka ho nemôže viniť a trestať za to, že sa vo svojom vlastnom tele necíti pohodlne. Podľa mnohých je kľúčom k tomuto problému práve komunikácia.

Viac o téme: MužŽenaVzťahKomunikáciaNadváha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu