Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Neuveriteľné! Dvojica sa spustila a oddala sa orálu na zastávke, keď čakala na autobus

(Zdroj: Youtube/Wan Fish)

JAKARTA - Nadržaný párik čelí hrozbe v podobe takmer trojročného väzenia za to, že sa na verejnom priestranstve oddával orálnemu sexu. Neprestali s ním ani po tom, ako ich ľudia vyzvali, aby sa odobrali niekam do súkromia.

Na internete sa objavilo video zachytávajúce mladú dvojicu uprostred sexuálnych radovánok v indonézskej metropole Jakarta. Problémom bolo, že sa to odohrávalo na autobusovej zastávke. Autorom záberov je taxikár, ktorý práve prechádzal okolo. Vidno na nich mladíka a ženu, ktorá sedí na lavičke pred ním a orálne ho uspokojuje. Podľa všetkého si takto minulý piatok krátili čas čakaním na autobus. 

VIDEO je nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

"Toto môžete robiť v hoteli, nie tu!" kričí na nich prechádzajúci motocyklista. Ani napriek viacnásobným upozorneniam sa ale milenci nenechali rušiť a pokračovali vo svojej nemravnej aktivite. Miestna polícia uviedla, že sa už prípadom zaoberá. "Prezreli sme si záznamy z bezpečnostných kamier, ktoré sú v okolí, aby sme zistili, kam dotyčná dvojica utiekla," informoval policajný hovorca. A vinníkov už aj stihli vypátrať a zadržať. Teraz čelia obvineniu z nemravného správania sa na verejnosti. Hrozí im za to trest vo výške dva roky a osem mesiacov nepodmienečne. 

Viac o téme: OrálIndonéziaSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu