Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Otec daroval svojej dcére na Vianoce DNA test: Odhalil temné rodinné tajomstvo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/fretlessfeline)

NASHVILLE - Cat McDonaldová z amerického štátu Tennessee zverejnila TikTok video, aby sa s ostatnými podelila o skúsenosť s darčekom, ktorý jej na Vianoce daroval otec. Originálny nápad totiž vyvolal v živote mladej ženy iba zmätok a spustil lavínu nových zistení a skutočností, ktoré rozvrátili doterajšie rodinné zázemie.

Mladík daroval priateľke na Vianoce DNA test: Ten po 30 rokoch nečakane odhalil šokujúce rodinné tajomstvo

TikTok video, na ktorom mladá žena vysvetľuje záležitosti týkajúce sa jej rodiny, rozvírilo vášnivú diskusiu. Celý príbeh sa začal odvíjať na Vianoce, keď prišiel jej otec s geniálnym nápadom a daroval celej rodine DNA testy. Tie však priniesli prekvapivé odhalenia. Cat hovorí, že si vždy myslela, že je Írka. Má totiž írske priezvisko a jej vlasy sú ryšavé. Test ale odhalil, že je zo 75 percent Nórka a zvyšok jej predkov sú Nemci a Briti, ale žiadni Íri. "Zavolala som otcovi. Bol šokovaný."

VIDEO Otec daroval svojej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nalogoval sa preto do dcérinho účtu danej spoločnosti a zistil, že Cat má otcovskú zhodu s úplne iným človekom. Dievčina preto okamžite kontaktovala svoju mamu a dve tety. Takmer onemela, keď jej povedali, že človek, ktorý ju vychovával a považovala ho za svojho otca, ním v skutočnosti nie je. "Môj otec bol len nejaký starý rodinný priateľ," hovorí. Vložila preto jeho meno do vyhľadávača a zistila, že je miliardár. Podľa všetkého je generálnym riaditeľom významnej firmy a pracujú pre neho aj jeho tri dcéry. "Prešla som autom pol krajiny, aby som ho navštívila. Chcela som mu iba podať list, v ktorom ďakujem za môj život. Keď však počul moje meno, odmietol sa so mnou stretnúť," pokračuje sklamaná McDonaldová. 

@fretlessfeline

##stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. ##fyp ##Ancestry ##ancestrydna

original sound - Cat McDonald

Užívatelia, ktorí si pozreli video, majú podozrenie, že Catin otec určite tušil, že nie je všetko v poriadku. "Musel vedieť, že sa niečo deje. Inak by nedaroval rodine takýto darček," zhodli sa viacerí. "Oslovte svoje tri nové sestry, pretože váš skutočný otec určite nič neurobí," navrhli ďalší.

Viac o téme: DNA testRodinné tajomstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu