Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Mladík si z nudy prezeral Google Earth: Úplnou náhodou narazil na šokujúci objav

(Zdroj: Twitter/タムチンキ)

TOKIO - Nemenovaného muža z Japonska prekvapili zábery na Google Earth, vďaka ktorým uvidel svojho zosnulého otca. So svojou skúsenosťou sa podelil s užívateľmi a spustil iniciatívu, vďaka ktorej zaplavilo sociálnu sieť množstvo príspevkov dokumentujúcich nostalgické spomienky mnohých z nich.

Užívateľ Twitteru náhodou narazil na Google Earth zábery svojho otca, ktorý je už sedem rokov po smrti.  Kvôli pandémii je totiž doma a z dlhej chvíle vyhľadal cez aplikáciu dom svojich rodičov. "Uvidel som otca, ktorý zomrel pred siedmimi rokmi. Čakal mamu na okraji cesty. Otec na ňu čakal vždy, keď sa vracala domov. Bol to tichý, ale láskavý muž," napísal. 

Mladík dúfa, že Google nebude ešte dlho aktualizovať fotografiu dotyčného miesta a on sa tak bude môcť pozerať na zábery svojho milovaného otca. Jeho príspevok oslovil tisícky užívateľov a vyvolal v nich snahu, aby tiež v aplikácii vyhľadali svoje obľúbené alebo špeciálne miesta. Jeden z nich uviedol, že našiel fotku svojej babičky, ktorá minulý rok zomrela pri práci na poli. Iný zasa objavil snímku svojho psa, o ktorého prišiel už dávnejšie. 

Viac o téme: Google Earth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu