Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Žena navštívila opustenú psychiatriu: Keď zbadala, čo je na konci chodby, obrátil sa jej žalúdok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Pen News)

TALGARTH - Kayleigh Loveová vlani v septembri navštívila opustenú budovu psychiatrickej liečebne vo Walese. Počas svojej návštevy natočila priestory na video. Až nedávno ale na jednom zo záberov spozorovala skutočne hrôzostrašnú vec. Na konci chodby v otvorených dverách jednej z miestnosti na ňu hľadela čiernovlasá postava.

Keď Kayleigh zo Swansea 2020 nahrávala video v opustenej liečebni vo Walese, nečakala, že sa stane svedkom niečoho absolútne desivého. Vo videu vidno, ako vkročila do kúpeľne a potom kráčala po bielej chodbe, ktorá je pokrytá grafitmi a troskami. Na zlomok sekundy sa náhle vo dverách na konci chodby objaví postava. Zdá sa, že je oblečená v bielom a má dlhé čierne vlasy, pričom sa díva priamo Loveovú. Tá o tom však netuší a ďalej pokračuje v prehliadke. Keď objektív nasmeruje späť na dvere, v ktorých pôvodne stála záhadná postava, nie je tam nič. 

VIDEO Žena navštívila opustenú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Pen News)

Dvadsaťsedemročná Britka vedie paranormálne vyšetrovania pre svoj YouTube kanál s názvom Love To Investigate. Povedala, že sa jej obrátil žalúdok, keď sa pozrela na záznam. Odmietla špecifikovať liečebňu, ktorú navštívila, ale jej opis sa zhoduje s psychiatrickou liečebňou v Talgarth v južnom Powys, ktorá bola otvorená v roku 1903 a zatvorená v roku 1999. 

FOTO Podivný objav v nemocničnej izbe vydesil pacientku: Pozrela na strop a až ju zamrazilo

"Aj keď som neskôr musela zábery upravovať, aby som ich spomalila, aby sa na ňu ostatní mohli dobre pozrieť, bolo mi z toho smutno a necítila som sa pokojne," uviedla Kayleigh. Momentálne je presvedčená o tom, že postava bola duchom pacientky uväznenej v nemocnici. "Cítim, že je potrebné vyrozprávať jej príbeh a možno je to jej spôsob, ako sa priblížiť, aby mohla prejsť a uniknúť z tej liečebne. Keď teraz sledujem to video, stále ma desí, keď si pomyslím, že sme boli tak blízko pri nej a takmer sa zdá, akoby kráčala k nám," dodala. s tým, že zábery bude ďalej skúmať. 

Viac o téme: DuchZáhadaParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu