Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Srdcervúci list chlapčeka Santovi rozplakal milióny ľudí na celom svete: Želá si jedinú vec

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - V týchto dňoch píšu deti Ježiškovi či Santa Clausovi na celom svete, čo by si želali na Vianoce pod stromček. Nie všetky však chcú hračky či najnovší iPhone, niektoré túžia "len" po tom, aby boli milované.

Pred pár dňami bol na Twitteri zverejnený list, ktorý poslal chlapec menom Will Santovi. Ľudí dojíma až k slzám. "Podporuješ komunitu LGBTQ? A keď sa rozprávaš s Bohom, povieš mu, že ho milujem a spýtaš sa ho, či aj on mňa miluje, hoci som gej?" 

List zverejnila americká Poštová služba spolu s ďalšími v rámci svojho každoročného programu "USPS Operácia Santa". V mnohých listoch deti žiadajú otca Vianoc o matrace či peniaze pre svojich rodičov. Jedenásťročná Kayla napríklad prosí o rozťahovací gauč. "Bývame v malom apartmáne, moji rodičia musia spať v obývačke na pohovke a vždy sa budia s bolesťami chrbta," vysvetľuje. 

List pre Santa Klausa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Tradícia operácie Santa má už viac ako sto rokov. Deti počas nej môžu napísať list Santovi na Severný pól, presnejšie na adresu 123 Elf Road, North Pole, 88888. Musia tak ale urobiť najneskôr 14. decembra a je dobré, keď uvedú aj spiatočnú adresu, aby im mohol Santa odpísať. 

Viac o téme: ListVianoceJežiškoSanta Claus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu