Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šialený zvrat: Muž sa vrátil domov po tom, ako bol vyhlásený za mŕtveho a spopolnený!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BARASAT - Muž z Indie sa vrátil domov po tom, ako bol omylom vyhlásený za mŕtveho, pričom jeho rodina si dokonca myslela, že už bol aj spopolnený. Vysvitlo totiž, že došlo k zámene totožností, Ind bol ešte navyše nesprávne identifikovaný zo strany svojich príbuzných.

Shibdas Bandyopadhyay (75) bol prijatý do nemocnice v meste Barasat v indickom štáte Západné Bengálsko 11. novembra po tom, ako sa infikoval koronavírusom. O dva dni neskôr lekári jeho rodine oznámili, že chorobe podľahol. Jeho telo bolo uložené v márnici. Keď ho prišli identifikovať najbližší príbuzní, zdravotníci im nedovolili podísť k telu, tak museli potvrdiť jeho identitu z väčšej vzdialenosti. 

Šialený zvrat: Muž sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Shibdasov syn nechal telo otca spopolniť. Následne sa mal konať náboženský rituál Śrāddha, pri ktorom sa človek klania svojim mŕtvym rodičom. Tesne predtým im ale zavolali z nemocnice. "Povedali nám, že otec sa uzdravil a aby sme si po neho prišli a odviezli ho domov. Boli sme totálne šokovaní a prekvapení," uviedol syn pre denník New Indian Express. Neskôr vyšlo najavo, že umrel úplne iný pacient, tiež starší muž trpiaci ochorením COVID-19. Miestne úrady už začali vyšetrovať, ako došlo k tejto zámene identít.  

Viac o téme: KoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu