Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dobrovoľníčka čistila pláž, keď pred sebou zbadala totálnu hrôzu na FOTO

(Zdroj: Facebook/Ocean Hour)

PERDIDO KEY - Dobrovoľníčka environmentálnej neziskovej organizácie Ocean Hour pri čistení pláže na Floride objavila niečo, čo vyzeralo ako ľudské telo. Keď sa dozvedela, o čo v skutočnosti ide, poriadne sa jej uľavilo. O prípade informovala samotná organizácia.

Organizácia priblížila, že išlo o dobrovoľníčku menom Kathleen, ktorá v tom čase čistila pláž vo Florida Panhandle. Keď zbadala, čo leží v piesku, strašne sa vydesila: Na prvý pohľad to totiž vyzeralo ako mŕtvy človek v už značnom rozklade. Jeden z návštevníkov pláže dokonca volal núdzovú linku. 

Volunteer Kathleen was walking the intercoastal side in Perdido Key...when she came across what she thought was a dead,...

Posted by Ocean Hour on Monday, 16 November 2020

Rýchlo sa ale ukázalo, že v skutočnosti ide o plastovú figurínu z obchodu. Pokrývalo ju veľké množstvo fúzonožiek, čo iba pridalo na odpudivom vzhľade nepríjemného nálezu. "Ako dlho vo vode zbierala fúzonôžky a tulene? Príliš dlho!" zavtipkovali zamestnanci organizácie vo svojom príspevku. Kathleen sa nepochybne uľavilo, že nešlo o skutočnú mŕtvolu, i tak ale na tento deň tak rýchlo nezabudne.

Viac o téme: PlážObjavFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu