Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V aute sa viezli štyri ženy, zrazu strašne spanikárili: VIDEO hrôzy, z ktorej skoro zošediveli

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/ViralHog)

SYDNEY - Predstavte si, že sa veziete v aute a pri zadnom okne zazriete obrovského čierneho pavúka. Túto tragikomickú situáciu zažila matka so štyrmi dcérami. Zábavné video sa dostalo na internet, kde rozosmialo množstvo ľudí. Reakcia žien je na nezaplatenie.

Matka a jej štyri dcéry sa viezli autom po rušnej diaľnici v austrálskom Sydney. Cestou na svadbu ale jedna z nich pri okne auta zazrela veľkého pavúka. "Bože môj!" zakričala. 

V aute sa viezli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/ViralHog)

Bella, jedna zo sestier, šoférovala auto, zatiaľ čo ostatné pasažierky začali okamžite vrieskať. "Bella, Bella, otvor svoje okno!" počuť krik na záberoch. Keď sa pavúk začal približovať k trom sestrám, nastal ešte väčší chaos."Chantelle, budeš ho musieť trafiť vonku! Nenechaj ho liezť týmto spôsobom," znie ďalší hlas na videu. "Nie, nemôžem, zastav, zastav, sklapni, sklapni," bráni sa jedna zo sestier. 

Vydesená rodina napokon odparkovala auto a vymyslela plán, ako sa pavúka zbaviť. Odvážna Bella sa rozhodla vziať situáciu do vlastných rúk. Zobrala palicu, ktorou sa snažila vytlačiť pavúka von z auta. Podarilo sa jej ho vyhodiť von oknom. Následne je počuť, ako sa ženy zabávajú na celej udalosti. V skutočnosti sa ale vôbec nemuseli obávať. Pravdepodobne išlo o pavúka z rodiny maloočkovité, ktoré sa v Austrálii vyskytujú úplne bežne. Napriek svojej veľkosti však nie sú nebezpečné. Zvyčajne pred ľuďmi utekajú, než aby útočili.

Viac o téme: PavúkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu