Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poriadne faux pas sexi mamičky: FOTO Ľuďom nechtiac ukázala zadok

Katt R. Zobraziť galériu (3)
Katt R. (Zdroj: FB/Katt Rogers)

CORNWALLE - Dvojnásobná mamička Katt Rogersová zažila poriadne faux pas. Klasicky vychystala svoje deti do školy, pričom si vôbec nevšimla, čo má na sebe. Až v supermarkete zistila, že má na zadku roztrhnuté svoje obľúbené džínsy. Našťastie si z toho ale ťažkú hlavu nerobí.

24-ročná Katt Rogersová z Bodminu, matka dvoch detí, začala pracovný deň ako pravdepodobne každá mama. Ráno odprevadila svojho štvorročného syna Georga a trojročného Alfieho do školy. Stretla sa tam s niekoľkými učiteľmi a ďalšími rodičmi.

MEGA trapas na VIDEU: Mohli to byť doslova rozprávkové zásnuby, ale... Z dievčiny sa smejú milióny ľudí

„Zvyčajne parkujem na parkovisku, ktoré je hneď pri škole, takže by ma videlo oveľa menej ľudí, ale pretože sme meškali, parkovala som na odpočívadle pri kraji cesty,“ uviedla Katt. Napriek tomu, že ju videlo pomerne veľa ľudí, nikto ju neupozornil na roztrhnuté džínsy.

Katt R.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Katt Rogers)

O tom, že jej z oblečenia "vykúka" zadok, ju informovala až zamestnankyňa supermarketu Asdy, kam sa Katt stavila nakúpiť. Ešte predtým, ako vošla dnu, ale ovoniavala vonné sviečky priamo pri vchode supermarketu. Všetci, ktorí vošli dnu, si dieru pravdepodobne všimli.

„Myslím, že som tam bola asi dvadsať minút, keď za mnou prišla zamestnankyňa Asdy a niečo povedala. Najprv som ju dobre nepočula, pretože mala nasadené rúško, ale potom povedala: ‚Máte roztrhnuté nohavice,‘“ spomína Katt. Nanešťastie pre mladú mamičku boli nohavice roztrhnuté vo šve medzi dvomi polkami zadku.

Katt R.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Katt Rogers)

Keď sa dozvedela, že behala po meste s takmer obnaženým zadkom, uviazala si okolo pásu malý kabát, aby mohla vyjsť z obchodu. „Doslova som premýšľala o tom, koľko ľudí ma v ten deň určite muselo vidieť, pretože som to vôbec netušila. Potom som premýšľala, že učitelia to tiež určite videli a museli sa čudovať,“ dodala Katt.

Neskôr si uvedomila, že v ten deň registrovala pár zvláštnych pohľadov od náhodných okoloidúcich, ale nerobila si z toho ťažkú hlavu. Dokonca sa odfotografovala v roztrhnutých džínsach a fotku publikovala na internet, aby sa ľudia pobavili.

Viac o téme: TrapasNohaviceDiera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu