Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena vo svojom dome objavila tajomnú miestnosť: VIDEO Podľa ľudí to neveští nič dobré

Miestnosť objavená v dome
Miestnosť objavená v dome (Zdroj: TikTok/abrianacristel)

LONDÝN - Nebolo by skvelé, keby ste vo svojom dome objavili izbu, o ktorej ste netušili? Presne to zažila nemenovaná žena, ktorá sa s týmto zážitkom podelila na TikToku. Video okamžite zaujalo množstvo ľudí. Niektorí tento objav prirovnávajú k Narnii, iní zase polemizujú nad tým, či v izbe nebola uväznená nejaká temná entita.

Neznáma žena zostala bez slov po tom, čo zistila, že sa za jej šatníkom ukrýva celá miestnosť. Vo videu zdieľanom na TikToku prezradila, že v snahe vytvoriť viac priestoru zrušila vstavanú skriňu. Netušila, že práve za ňou sa skrýva tajomná miestnosť.

Indonézanovi (33) sa v sekunde zmenil život: VIDEO Doma mu "pristálo" vyše jeden a pol milióna eur

„Je to také čudné,“ povedala predtým, ako divákom ukázala veľký priestor susediaci s jej spálňou. „Toto je izba mojej mamy a je tu skriňa. Nasťahuje sa k nej jej priateľ, preto sa mu snažila uvoľniť miesto,“ vysvetlila žena v ďalšom videu.

@abrianacristel

My mom broke her closet wall down and it turned out to be a whole new room that the people never finished. We’ve been at this house for 3 yrs

original sound - Abriana Cristel

Tento nevídaný objav takmer okamžite zaujal ľudí naprieč internetom. Doposiaľ bolo prehrané vyše 600-tisíc krát. Niektorí žene bonusovú izbu závidia. „Prial by som si, aby som našiel ďalšiu celú časť svojho domu. Nikdy nemám šťastie,“ skonštatoval jeden z divákov.

Ďalší zavtipkoval a tento objav prirovnal k Narnii. Mnohí však boli zmätení tým, ako je možné, že rodina o tejto miestnosti nevedela. Zvláštne je najmä to, že novoobjavená izba má samostatné okno. Autorka videa ale vysvetlila, že sa pokúšali nájsť izbu, kde sa nachádza tajomné okno, no napokon to vzdali.

V neposlednom rade sa našli aj takí, ktorých dlhé roky utajovaná izba vyľakala. „Je tu ešte niekto, kto si myslí, že bývalí majitelia domu uväznili ducha v miestnosti a postavili múr, aby ho tam udržali? Alebo som to len ja?“ pýta sa ďalší z divákov. Niekoľko ostatných poznamenalo, že ak sa v miestnosti skutočne nachádzal démon, rodinu čakajú veľké problémy.

Viac o téme: DomObjavMiestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu