Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V parku našli psa s odkazom: VIDEO Pri čítaní riadkov neudržíte slzy

Psík uviazaný o lavičku v parku Zobraziť galériu (2)
Psík uviazaný o lavičku v parku (Zdroj: Twitter/Mascotas Coyoacán)

MEXIKO CITY - Zábery zachytávajúce srdcervúci odkaz odložený vedľa psíka uviazaného o lavičku v parku v Mexiko City, dojímajú užívateľov sociálnych sietí z celého sveta. Autorom riadkov je pravdepodobne malé dieťa, ktoré sa zľutovalo nad týraným zvieraťom a prejavilo s ním viac súcitu ako dospelí príbuzní.  

Pozornosť návštevníkov parku v hlavnom meste Mexika upútal pes uviazaný o lavičku, na ktorej ležal odkaz so žiadosťou o jeho osvojenie. Zúbožené zviera im, našťastie, nebolo ľahostajné a kontaktovali ochrancov zvierat.

V parku našli psa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Mascotas Coyoacán)

Veterinári upozorňujú: Týchto desať vecí nikdy nerobte svojmu psovi, hneď tá prvá je bežná 

Pri pohľade na rukopis je zrejmé, že autorom riadkov je dieťa. „Prosím vás, prosím, aby ste si tohto psa osvojili a starali sa oňho. Opustiť môjho psa je veľmi bolestivé, ale musím to urobiť, pretože moji príbuzní ho týrajú a ja sa nemôžem pozerať na to, ako trpí. Ak ťa dojali tieto riadky, postaraj sa o neho,“ znie naliehavý odkaz, na konci ktorého nechýba "ďakujem". Dieťa tiež uviedlo, že psík sa volá Max.

Okolnosti smutného príbehu sa nakoniec vyvíjali veľmi dobre, pretože zvieraťa sa ujali ochrancovia z Mascotas Coyoacan, ktorí ho odviazali, odviedli preč a našli mu nový domov.

V parku našli psa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Mascotas Coyoacán)

Záchranu vystresovaného a vystrašeného Maxa zdokumentovali na videu a zverejnili aj zábery, na ktorých vyzerá veľmi spokojne a šťastne.

Viac o téme: PesTýranieOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu