Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO neskutočnej smoly: Vodič nezvládol parkovanie, takmer stotisícové porsche nabralo dve autá

Vodič porsche nezvládol parkovanie
Vodič porsche nezvládol parkovanie (Zdroj: Twitter/a7kiIr)

MANNINGTREE - Tieto zábery z bezpečnostnej kamery v Manningtree v Essexe doslova obleteli internet. Na videu je zachytený okamih, kedy vodič porsche nešťastne dupne na plyn pri pokuse zaparkovať svoje vozidlo. Nielenže poškodil dve ďalšie autá, ale zároveň dal poriadne zabrať fasáde svojho 93-tisíc eurového vozidla.

Vodič auta Porsche Taycan v Manningtree v Essexe pravdepodobne nemal svoj deň. Bezpečnostná kamery zaznamenala, ako pri parkovaní vyletel z parkovacieho múrika. Elektromobil, ktorý je v predaji za viac ako 93 000 eur, môže zrýchliť až na takmer 100 kilometrov za hodinu za neuveriteľných 2,8 sekúnd.

Vodič nakrútil na VIDEO svoje hyenistické správanie: Cyklista idúci za ním to poriadne schytal

Nemenovaný vodič podľa všetkého neúmyselne dupol na plyn. V tom čase parkoval auto pred domom známeho, ktorého chcel pravdepodobne navštíviť. Nanešťastie sa mu to ale nepodarilo a narazil do dvoch áut, pričom jeho porsche zostalo visieť na parkovacom múriku.

„Počul som to a išiel som ponúknuť pomoc, aby som sa ubezpečil, že je v poriadku. K vážnym zraneniam našťastie nedošlo,“ uviedol obyvateľ štvrte, kde došlo k nehode. Majiteľ športiaku mal údajne len pár modrín.

Zábery z nešťastného incidentu sa stali populárne najmä na twitteri. „Porsche Taycan je známe svojou prudkou akceleráciou,“ komentoval jeden z používateľov. „Bolí ma pomyslenie na to, aké drahé sú náklady na opravu,“ skonštatoval ďalší.

VIDEO neskutočnej smoly: Vodič
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter/a7kiIr)

Motoristický novinár Adrian Padeanu uviedol, že „vinníkom“ mohol byť „okamžitý krútiaci moment“ silného vozidla. „Vodič možno príliš šliapol na ‚plynový‘ pedál a Taycanov elektromotor urobil svoje,“ vysvetlil Padeanu. Dodal, že aj základná verzia 4S má okamžitý krútiaci moment 647 newtonmetrov.

Viac o téme: NehodaVodičParkovanieChybaElektromobil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu