Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Slovenke sa domov vrátila stratená mačka: Keď ju zbadala, len ťažko sa ubránila slzám

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOŠ - Čo človek, to iný manier, správanie či prístup ku svojmu okoliu. Na konanie neznámeho páchateľa sa posťažovala mladá Slovenka, ktorej dobil mačku. Bohužiaľ to ani zďaleka nie je prvý ani posledný takýto prípad. Ľudská zloba jednoducho nepozná hranice.

Vylievať si zlosť na nevinných ľuďoch alebo zvieratách je asi to najhoršie, čoho sa môže človek dopustiť. Na takéto správanie upozornila žena z okresu Prievidza, ktorej niekto doriadil mačku. "Chcela by som touto cestou pozdraviť primitíva z obce Koš, ktorý mi dobil a dooblieval moju mačku farbou, ktorá nepôjde dole vodou. Chorá doba sa takto správať," napísala Slovenka v skupine Tabuľa hanby okres Prievidza na Facebooku. 

Dobrý deň. Chcela by som touto cestou pozdraviť primitíva z Koša, ktorý mi v priebehu týchto dní doriadil mačku! Dobitá...

Posted by Tabuľa hanby okres Prievidza on Friday, 11 September 2020

Išlo teda pravdepodobne o výtržníka, ktorý pocítil nutkanie ublížiť nevinnému zvieraťu. Zbil ho a oblial zelenou farbou. Sťažovateľka je ale aspoň rada, že jej domáci miláčik prežil, pretože v iných prípadoch sa tak často nestáva. Jeden mladík podotkol, že to nie je prvýkrát, čo sa v Koši našlo zafarbené zviera.

Manželia si kúpili veľmi drahú mačku: Keď zistili, čo majú naozaj doma, okamžite ZVIERA dali preč

"Už viackrát som videl posprejované mačky ružovou a modrou farbou v Koši," napísal. Peter zas uviedol, že dokonca videl takto označeného aj ježka. "Pri ceste bol ježko nastriekaný na oranžovo, medzi Jantárom a kruhovým objazdom. Asi mu to aj zachránilo život, lebo pršalo a bola tma, ale z diaľky som si všimol, že pochoduje po ceste," zaspomínal si na nedávny zážitok. 

Viac o téme: MačkaTýranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu