Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Chlap po piatich rokoch objavil vo svojom dome tajnú miestnosť: Otvoril ju a v nej...

(Zdroj: Reddit/Stickz587)

LONDÝN - Väčšina by súhlasila s názorom, že dom, v ktorom žijú, poznajú ako svoju vlastnú dlaň. To ale nemôže tvrdiť užívateľ Redditu, ktorý po piatich rokoch od nasťahovania objavil v dome tajnú miestnosť. Keď vošiel dnu, čakal všeličo, no ostal sklamaný.

Mladík sa podelil so skúsenosťou so svojím vlastným domom. Býva v ňom už päť rokov, no doteraz netušil, že sa v ňom nachádza tajná miestnosť. Nedávno totiž objavil dvere, ktoré do nej vedú. Všimol si, že sivá tehlová stena v jedálni vystupuje o niečo ďalej ako ostatné steny v dome. Rozhodol sa to teda preskúmať a všetko nahral na video. Najprv vybral dve podozrivo vyzerajúce tehly zo steny, za ktorými sa ukrýval tajný zámok. Atmosféra záberov je priam hororová. Následne otvoril dvere a odhalil miestnosť, ktorá pripomína špajzu. 

Been living in this house for 5 years, never noticed there was a secret door leading to a little storage cubby behind the dining room finish. from r/IRLEasterEggs

"V tomto dome žijem už päť rokov, ale nikdy som si nevšimol, že za stenou jedálne sú tajné dvere vedúce do malého úložného priestoru," napísal užívateľ. Ľudia v komentároch špekulujú, ako by zareagoval, keby za dverami našiel napríklad niekoho, kto tam tajne žije už veľa rokov. Majiteľ však dodal, že v miestnosti nenašiel nič zaujímavé a už tobôž nie strašidelné - iba metlu, lopatku, vrece z tretiny plné betónu, niekoľko drevených dosiek a náhradné rolety. 

I have a view of inside the room for all yall curious ppl in the comment section, theres really nothing much in here but I am starting to think this was previously a grow room from r/IRLEasterEggs
Viac o téme: DomZáhadaTajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu