Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina natáčala TikTok VIDEO: Ľudia sú vydesení z toho, čo sa deje za jej chrbtom

(Zdroj: TikTok/anna_banannaaaaa)

LOS ANGELES - Dievčina s prezývkou Anna Banana práve natáčala video na TikTok, keď sa v jej dome udiala záhadná udalosť. Stihla povedať len pár slov, keď sa zrazu za ňou začal skrúcať dlhý záves. Anna sa ničoho nezľakla a vrhla sa na záves, aby zistila, čo spôsobilo tento čudný pohyb. Ľudia obdivujú jej odvahu.

Mladá Američanka zverejnila zábery, na ktorých sa za jej chrbtom hýbe dlhý záves počas toho, ako nahráva video na TikTok. "Takže pre dnešný nápoj..." znejú jediné slová, ktoré stihla povedať. Hýbajúci sa záves takmer okamžite upútal jej pozornosť. Zdalo sa, akoby ho niekto šklbal alebo sa za ním ukrýval. Anna neváhala ani chvíľu a vrhla sa naň. Následne rýchlo zavrela presklené zasúvacie dvere.

@anna_banannaaaaa

Ummmmm ok... ##spooky but what was that ?

Scary - Background Sounds

Video sa stalo mimoriadne populárnym, videlo ho už zhruba desať miliónov užívateľov, ktorí zostali skutočne vystrašení. "Ste taká odvážna, kričím," odkázal jeden z nich. Niekoľko ďalších ľudí si ale všimlo postavu, ktorá sa doslova plazí preč napravo od rámu dverí. Nejde teda o žiadnu paranormálnu aktivitu, Anna sa zrejme len snažila upútať pozornosť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu