Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z rozhovoru bratislavského taxikára so zákazníkom pôjdete do kolien: To nečakané PRIZNANIE!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Istý bratislavský taxikár sa opäť podelil s bizarným zážitkom, ktorý odzrkadľuje udalosti posledných týždňov. Zákazník sa mu počas nedávnej jazdy zdôveril s tým, že je rád, že sa teraz musia nosiť rúška. Prečo? Dozviete sa v nasledujúcich riadkoch.

K taxikárovi nastúpila starenka a totálne ho dojala: Jej SLOVÁ by si mali prečítať všetci

Ak si niekto myslí, že robiť taxikára je nudné povolanie, pretože ste celý deň zavretí v aute, tak je na veľkom omyle. Od zákazníkov sa často dozvedia také veci, o ktorých by radšej nevedeli, ale aj také, ktoré ich mimoriadne pobavia. Najnovšie sa na stránke Denník taxikára na Facebooku objavil príspevok, v ktorom vodič priblížil rozhovor s mužom, ktorého nedávno viezol. "Bavili sme sa o momentálnej situácii, buď počasie alebo rúška. A on vraví, že je za ne rád, pretože má troch kolegov, ktorým strašne páchne z úst," píše. 

Z rozhovoru bratislavského taxikára
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Reakcie na tento zážitok boli nemenej bizarné. Jeden užívateľ priznal, že kvôli rovnakému problému sa nevyspal s dievčinou. "Už viackrát som kvôli tomu zrušil slušne sa rozbiehajúcu je**čku. A potom si doma hovorím, daj si do vrečka tigriu mastičku a v prípade potreby nenápadne použi," napísal. Ďalší zas podotkol, že by malo byť nariadené nosiť aj skafandre, aby niektorí ľudia zistili, ako smrdia, keď sa týždeň nesprchujú. 

Viac o téme: TaxikárTaxíkRúško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu