Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Snúbenci vypiekli s obmedzeniami kvôli KORONAVÍRUSU: Svadba nakoniec bola, a aká!

(Zdroj: Facebook/Vincenzo Pantieri)

RÍM - Talianski snúbenci Chiara a Vincenzo zorganizovali počas víkendu pred dvomi týždňami tri oslavy v snahe dodržať koronavírusové opatrenia. Tie totiž v Taliansku stanovujú maximálny počet účastníkov svadieb na tridsať. Informoval o tom miestny denník Il Resto del Carlino.

Chiara Rizziová a Vincenzo Pantieri sa chceli brať už 14. marca. Plán im ale rovnako ako mnohým iným dvojiciam prekazil koronavírus, kvôli ktorému talianska vláda vtedy ako prvá v Európe vyhlásila celonárodné karanténne obmedzenia. Mladí Taliani teda svoju svadbu preložili na 17. októbra. Pred pár týždňami ale vláda kvôli druhej vlne pandémie obmedzenia v Taliansku opäť sprísnila, okrem iného stanovila počet hostí na svadbách na najviac tridsať. "Už sme náš dlhoočakávaný deň nechceli znovu odkladať, mali sme pozvaných 88 hostí," povedala miestnemu denníku nevesta, ktorá pochádza zo severotalianskeho Bergama, teda najviac postihnutej oblasti v krajine. 

ce l'abbiamo fatta!!! #WeddingWeekend

Posted by Chiara Rizzi on Sunday, 18 October 2020

Chiara a Vincezno vypiekli s opatreniami tak, že minulú sobotu večer usporiadali svadobnú hostinu s rodičmi nevesty a priateľmi z Bergama, v nedeľu svadobný obed s ďalšími známymi a následne večeru s 27 kamarátmi ženícha. "Našťastie nám všetci vyšli v ústrety - od cukrára až po moju kaderníčku, ktorá mi urobila víkendový účes," uviedla Rizziová. 

Obrovské sklamanie nevesty (36): Svadbu som kvôli pandémii trikrát prekladala a nakoniec zrušila!

Ako takmer v celej Európe, aj v Taliansku počty infikovaných tento mesiac výrazne rastú. Celkovo evidujú tamojšie úrady do týchto chvíľ viac ako 430-tisíc pozitívnych prípadov a zhruba 37 úmrtí spojených s covidom-19. 

Viac o téme: SvadbaTalianskoKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu