Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Žena (33) ráno venčila psa v parku: Zrazu vybehol z kríkov a v papuli mal... nechutné!

(Zdroj: Facebook/Klara Robson)

CHESTERFIELD - O poriadne adrenalínový zážitok sa postaral labrador Charlie, keď priniesol svojej majiteľke Klare Robsonovej sexuálnu pomôcku, ktorú objavil v parku v anglickom meste Chesterfield. Zahanbujúca vecička sa mu zjavne páčila, pretože sa jej odmietal vzdať.

Tridsaťtriročná Klara nechala v parku vybehať svoje šteniatko Charlie. Po chvíli sa k nej však vrátilo s nejakou vecou v papuli. Keď sa mladá žena prizrela bližšie, takmer omdlela. V papuli si totiž niesol sexuálnu hračku, ktorú objavil niekde v kríkoch. "Z diaľky to vyzeralo ako palica. Ale keď prišiel Charlie bližšie, pochopila som, čo to vlastne má," smeje sa Robsonová. 

Vibrátor sa psíkovi snažila zobrať, no ten si zjavne myslel, že sa s ním iba hrá a odmietal jej ho vydať. Po pätnásťminútovom doťahovaní o zahanbujúcu hračku, do ktorého sa zaplietol aj ďalší pes, sa Klare podarilo uchopiť ju, zahodiť a presvedčiť Charlieho, aby odišli. "Trvalo to veľmi dlho a bolo to vtipné, ale keby som s tým niekoho trafila, prepadla by som sa od hanby," dodala Britka.

Viac o téme: PesVibrátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu