Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Online rozhovor vedkyne so CNN sa stal hitom: Keď uvidíte zvyšok jej izby!

(Zdroj: Twitter/Gretchen Goldman, PhD)

WASHINGTON - Televízia CNN nedávno urobila rozhovor s americkou vedkyňou Gretchen Goldmanovou, ktorý kvôli pandémii prebehol online. Diváci mohli vidieť jej upravenú tvár a elegantne pôsobiace sako. To, čo ale nevideli, je izba plná neporiadku a provizórny pracovný stôl. Fotka zo zákulisia rozhovoru sa stala hitom internetu.

Riaditeľka Únie znepokojených vedcov minulý týždeň poskytla online rozhovor televízii CNN. Diskutovala o voľbe prezidenta Trumpa menovať na čelo Národného úradu pre oceán a atmosféru Davida Legatesa. Okrem toho, že Goldmanová je vedkyňou, je aj matkou, čo je zrejmé z fotografie, ktorá sa dostala na internet. Jej autorom je manžel, ktorý zachytil, ako to vyzeralo "v zákulisí" mimo kamery. Kým diváci mohli vidieť upravenú vedkyňu, v pozadí to už také ideálne nebolo. Izba bola rozhádzaná a Gretchen mala položený notebook na stoličke umiestnenej na nízkom stolíku.

Úprimná a veľavravná fotka sa medzičasom stala hitom internetu. "Rodičia sa dostávajú do nemožnej situácie, keď teraz pracujú z domu a starajú sa o emocionálnu a fyzickú bezpečnosť svojich detí. A je to až smiešne nemožné," uviedla Goldmanová. 

KORONAVÍRUS Žena počas VIDEOhovoru s kolegami zažila hrozný trapas: Sledujte okienko vľavo!

Priznala, že má šťastie, že môže pracovať z domu. Zároveň však tvrdí, že je to vyčerpávajúce, pretože pracuje a zároveň sa stará o dve batoľatá. "Máte pocit, že zlyhávate v oboch. Bola som naozaj ohromená, keď som videla, koľko ľudí tento boj skutočne zvádza," poznamenala s tým, že neočakáva, že jej pracovný priestor bude pri najbližšom rozhovore vyzerať lepšie. Zdá sa teda, že skutočný život vedkyne-matky nie je len o práci a elegantnom oblečení, ale aj o neporiadku a kreatívnych nápadoch pri tvorbe vhodných podmienok na prácu.  

Viac o téme: Home officePráca z domu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu