Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO s hadom je už beztak desivé, no sledujte ten nečakaný zvrat! Bude vám behať mráz po chrbte

(Zdroj: Twitter/The Unexplained)

BRATISLAVA - Video zachytáva mladíka, ako sa z neznámych príčin snaží chytiť hada a potom sa mu všemožne vyhýba. Už takto sú zábery celkom dramatické. No potom sa stane niečo ešte desivejšie, čo nečakal ani hlavný aktér ani užívatelia.

Nie je celkom jasné, čo sa deje v tomto videu, všetci užívatelia sa ale zhodli v tom, že by v žiadnom prípade nechceli byť na mieste dotyčného mladíka. Ten stojí na akejsi šikmej ploche a balansuje. Popritom sa snaží chytiť hada, ktorý skĺzol do vody. Rukami ho vyšmarí hore, pričom takmer stratí rovnováhu. Plaz ale opäť skĺzne do vody. Potom ale nastane nečakaný a poriadne hororový zvrat, keď sa zhora zošmykne druhý, oveľa väčší had. To už chlapík nezvládne a v šoku padá do vody aj on.

Video si do týchto chvíľ pozrelo už takmer 400-tisíc užívateľov. Viacerí z nich priznali, že keby sa ocitli v podobnej situácii, tak by asi pustili do gatí. "Toto ma úplne vyviedlo z miery," napísala jedna dievčina. Ďalší zas podotýkajú, že chlapík sa správa divne. Najprv totiž hada vytiahne von z vody a potom sa ho bojí. 

Viac o téme: Had
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu