Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Robotníci pri čistení kanalizácie zažili šok: Objavili gigantického potkana!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Ultramix TV)

MEXICO CITY - Pracovníci čistiaci podzemný odtokový systém v metropole Mexico City zostali v šoku, keď objavili gigantickú krysu. V tom čase práve odstraňovali viac ako dvadsať ton odpadu z kanalizačných tunelov. Keď sa ale dozvedeli, o čo v skutočnosti ide, uľavilo sa im.

Keď sa pracovníci vybrali vyčistiť podzemný odtokový systém v hlavnom meste Mexika, naďabili popri tom na neuveriteľne obrovského potkana. Bol veľký približne ako dospelý človek. Neskôr sa ale ukázalo, že išlo len o halloweensku rekvizitu, ktorá skončila v kanalizácii. 

VIDEO Robotníci pri čistení
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Al Rojo Vivo)

Video zachytávajúce umývanie atrapy sa stalo populárnym najmä na Facebooku. Vidno na ňom mužov, ako čistia umelého potkana vodou z hadice. Náhodní okoloidúci pri pohľade na scénu zostali poriadne prekvapení. Neskôr priznali, že ich zaskočilo aj to, ako sa takáto veľká rekvizita mohla dostať do kanalizačného tunela. 

VIDEO Žena na schodoch nakrútila obrovského potkana: Ale keď zbadala, čo si nesie v papuli!

Po tom, ako sa zábery rozšírili po internete, sa ozvala žena, ktorá sa domáha rekvizity. Evelin Lopezová tvrdí, že potkana vyrobila pred niekoľkými rokmi a chcela ho vystaviť ako halloweensku dekoráciu. Údajne ho ale zmietli silné dažde a ručne vyrobený gigantický potkan tak navždy zmizol. Dnes už aspoň vie, kde sa celý ten čas "schovával".

Viac o téme: KanalizáciaPotkanMexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu