Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO a VIDEO Hrôza na rodinnom pikniku: Uprostred varenia sa zjavili obrie živočíchy!

(Zdroj: Youtube/Going Viral)

VIANOČNÝ OSTROV - Zábery z pikniku, na ktorý si vyrazila rodina Amy Luetichovej, pripomínajú scénu z hororového filmu. Voňavé jedlo totiž prilákalo na túto grilovačku aj desiatky nepozvaných hostí, ktorí obsadili okolie a odmietali sa vzdialiť.

Austrálčanky Amy zverejnila na Facebooku fotografie z pikniku v prírode, ktoré však veľmi nepripomínajú rodinnú a priateľskú atmosféru. Skôr vyzerajú, akoby boli vystrihnuté z hororu. Uprostred grilovačky neďaleko vodopádu Grants Well na Vianočnom ostrove totiž na ňu doputovalo zhruba päť desiatok palmových krabov.

Aj keď je pohľad na obrovské kraby desivý, tieto chránené živočíchy nie sú nebezpečné a iba z času na čas niečo "ukradnú" turistom, ktorí kempujú v okolí. Možno aj preto zostali návštevníci posedenia pokojní. Na jednej z fotografií sedí dcéra Luetichovej kamarátky spokojne na stoličke a teší sa z pohľadu na kraby, ktoré ju obklopujú. "Po príchode na miesto za nami prišlo najskôr asi dvadsať krabov. Keď sme začali variť, pribúdali ďalší. Môj syn ich napočítal 52," uviedla Amy. 

VIDEO Tínedžerka zaspávala, keď začula čudné zvuky: Pozrela na strop a tam... totálna panika!

Vianočný ostrov má najväčšiu a najhustejšiu populáciu palmových krabov na svete. Dorásť môžu do dĺžky až jedného metra a sú najväčšími suchozemskými kôrovcami na svete.

Viac o téme: PiknikKrabAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu