Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Muž začul za dverami čudné zvuky: Kamera odhalila ich príčinu, skoro som padol na zadok!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Dogtooth Media)

SOUTH LAKE TAHOE - Kamery nainštalované nad vchodmi rodinných domov sa stávajú čoraz obľúbenejšie, pretože vďaka nim majú majitelia prehľad o tom, čo sa deje pred dverami. Niekedy tiež dokážu zachytiť šokujúce scény presne tak, ako v prípade rodiny Pedra Rosasa z Kalifornie.

Štyridsaťpäťročný Pedro trávil sobotňajší večer doma s manželkou a ich tromi deťmi, keď ho upútali zvuky šíriace sa na schodoch jeho domu. Napadlo mu, že by mohlo ísť o zlodejov. Rozhodol sa preto všetko skontrolovať cez záznam z bezpečnostnej kamery nainštalovanej nad vchodom. To, čo na nej zbadal, ho totálne ohromilo. Po schodoch vedľa jeho SUV totiž pobehovali dve medvedie mláďatá, ktoré sa presunuli až ku vchodovým dverám a tam začali spolu zápasiť. Jedno z nich dokonca zhodilo svojho súrodenca dolu, ten sa však nedal a začal sa brániť. 

VIDEO Muž začul za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Dogtooth Media)

Do záberu zrazu vstúpila ich matka, ľahostajne prešla okolo nich a stratila sa v tme. Jej potomkovia ju krátko nato nasledovali, pričom to nezbednejšie z nich stihlo ešte pred odchodom preskúmať vchodové dvere. 

VIDEO Muž sa spustil na horskej dráhe, no musel začať brzdiť: Neuveríte, čo sa pred ním zjavilo

"Počul som zvuky priamo pred našimi dverami. Spočiatku som mal obavy, že sa mi budú chcieť dostať dovnútra nejakí ľudia. Zostal som ohromený, keď som si pozrel záznam našej bezpečnostnej kamery," spomína Rosas, ktorý žije s rodinou blízko hôr. Medvede vraj okolo jeho domu prechádzajú pomerne často, no ešte nikdy sa neocitli tak blízko. "Mláďatá nemali ani meter, boli roztomilé a veselo sa šantili. Ich mama bola ale obrovská," dodáva Američan.

Viac o téme: MedveďKalifornia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu