Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Muž sa spustil na horskej dráhe, no musel začať brzdiť: Neuveríte, čo sa pred ním zjavilo

(Zdroj: TikTok/ricktock69)

GATLINBURG - O víkendovom výlete Erica Zumbruna a jeho rodiny do zábavného parku Anakeesta V Tennessee sa vďaka pozoruhodnému videu dozvedeli milióny užívateľov sociálnej siete. Počas jazdy na horskej dráhe totiž Američanovi skrížila trasu nečakaná prekážka. Nezvyčajné stretnutie

Zábavný park Anakeesta v Gatlinburgu priťahuje svojimi atrakciami tisícky návštevníkov. Málokto z nich si však z neho odniesol taký zážitok ako Eric Zumbrun. Počas jazdy na horskej dráhe sa mu totiž do trasy postavila medvedica aj s dvomi mláďatami. Video zachytáva moment, ako samica vychádza z kríkov nasledovaná svojim roztomilými potomkami. Na atrakcii sa objaví presne vo chvíli, keď sa po nej spúšťa Eric. Ten, našťastie, nešiel veľmi rýchlo a stihol pribrzdiť. Ocitol sa tak iba niekoľko centimetrov od nečakanej prekážky.

@ricktock69

##gatlinburgtennessee ##blackbears ##anakeesta

♬ original sound - user5014920023329

K stretnutiu so šelmou, ktorá reaguje obzvlášť agresívne najmä vtedy, keď je s mláďatami, teda nedošlo. Medvedica pokojne preskočila dráhu, jedno mláďa skočilo za ňou a to druhé šikovne podliezlo konštrukciu. Rodinka sa potom stratila v okolitých kríkoch. 

FOTO Chytili najhľadanejšieho medveďa v Európe! Úrady sú z neho zúfalé, je to únikový génius

"Vôbec som nevedel, čo mám robiť. Veľmi som sa bál, že narazím do jedného z mláďat a matka na mňa zaútočí. Našťastie to dopadlo dobre," povedal Zumbrun. Jeho video zachytávajúce nevšedné stretnutie si na TikToku pozrelo už viac ako desať miliónov užívateľov. "Niečo také sa naozaj nestáva každý deň. Až keď sa mi ozval brat a potom ďalší známi, uvedomil som si, aké som mal šťastie," dodal Eric. 

Viac o téme: MedveďZábavný parkHorská dráha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu