Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Ľudia pozreli na blondínky a nechceli veriť: Keď sa o nich dozviete pravdu, nebudete ani vy!

(Zdroj: TikTok/stacie_smith03)

ATLANTA - Tieto dve sympatické ženy z americkej Georgie ľudia považujú za dvojičky. Stacie Smithová nedávno začala spolu s Madison vytvárať na TikToku tanečné videá a užívatelia sociálnej siete hneď poukázali na ich nápaditú podobnosť. Väčšina si myslela, že sú sestry. No omyl, ide o matku s dcérou!

Aj napriek tomu, že na prvý pohľad Stacie (40) a Madison (16) pôsobia skôr ako sestry, pravdou je, že ide o matku s dcérou. Ľudia ale majú problém rozoznať, ktorá je ktorá. Dvojica sa stala hitom internetu vďaka svojim TikTok videám, ktoré mätú ľudí. Jedno z nich zobrazuje ženy tancujúce na pieseň. Obe majú na sebe podobné oblečenie pozostávajúce z džínsových šortiek a pruhovaných svetrov. "Páni, nedokážem zistiť, ktorá je mama," napísal jeden z užívateľov. "Boh doslova kopíroval a prilepil," skonštatoval ďalší.

@stacie_smith03

Since it’s said so often, we went there. Still don’t see it! ##fyp ##momsover40 ##WhatsPoppin ##motherdaughter @madisonn._.smithh

♬ original sound - hawkhatesyou

Podobný zmätok vyvolalo aj video, ktoré Stacie zverejnila minulý mesiac. V ňom matka s dcérou zosynchronizovali pohyb pier, pričom majú obe oblečené džínsové bundy. Odvtedy Stacie zdieľala viac videí, na základe ktorých ľudia vyhlasujú, že tieto dve blondínky musia byť určite dvojičky.

@stacie_smith03

Can you name the basic-ness going on here? ##fyp ##momsover40 ##basicchallenge ##motherdaughter @madisonn._.smithh @atlmamaknows

♬ Basic Mode Challenge - atlmamaknows
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu