Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Muž počas prechádzky objavil neznámy balík: Keď ho rozbalil, naplo ho

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/FOX6 News Milwaukee)

RACINE - V meste Racine v americkom štáte Wisconsin našiel miestny obyvateľ na pláži predmet podobný mozgu. Okamžite kontaktoval políciu. Pôvod šokujúceho nálezu zatiaľ nie je známy, no ľudí poriadne znechutil.

Jimmy Senda chodieva pravidelne na ranné prechádzky a rád pri tom zbiera rôzne predmety, ktoré na pobrežie vyplaví more. Vyrába z nich rôzne veci, pretože ho to baví. Nedávno na pláži v parku Samuela Myersa ale objavil poriadnu nechutnosť pripomínajúcu ľudský mozog. "Bolo to zabalené v alobale. Myslel som si, že je v tom nejaké kurča alebo niečo podobné. Zaujímalo ma to, tak som nazrel dovnútra. Bol to mozog," spomína Američan. 

VIDEO Muž počas prechádzky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/FOX6 News Milwaukee)

Neďaleko zbadal zamestnancov mesta, ako upratujú, tak im svoj objav ukázal. Mysleli si to isté. Aj privolaní policajti potvrdili, že ide o mozog a vzali ho na expertízu. V podozrivom balíku boli aj kvety a papier s mandarínskou potlačou. 

VIDEO Muž sa prechádzal po pláži a kopal do kameňov, keď zrazu na niečo natrafil: Unikátny nález!

Senda sa vraj chodí zvyčajne prechádzať na severnejšie pláže a do tohto parku zašiel po dlhšej pauze. "Asi to tak malo byť, že som mal ísť práve sem a nájsť to. Chodievajú sem rodiny s deťmi. Ako by to dopadlo, keby to našlo nejaké dieťa?" hovorí Jimmy. Polícia zatiaľ uviedla len to, že mozog pravdepodobne nie je ľudský. Stále sa však čaká na výsledky lekárskej expertízy.

Viac o téme: PlážObjav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu