Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Žena mala rok a pol upchatý odtok: Keď nakoniec zistila, čo ho blokovalo, prišlo jej zle

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/How 2 with basics)

SYDNEY - Istá Austrálčanka si nevedela vysvetliť, prečo má vyše roka upchatý odtok. Všetci inštalatéri, ktorých privolala na pomoc, tvrdili, že je všetko v poriadku. Rozhodla sa zobrať veci do vlastných rúk a poriadne si na problém posvietiť. Keď ľuďom prezradila, čo bolo príčinou, mnohým prišlo nevoľno.

Vo facebookovej skupine "Mums Who Clean" sa objavil príspevok od Austrálčanky, ktorá sa vyše rok pasovala so zapchatým odtokom v kúpeľni. "V priebehu posledných osemnástich mesiacov som privolala troch inštalatérov, pretože odtok v sprche bol zablokovaný. Každý z nich mi ale povedal, že je všetko v poriadku," píše vo svojom príspevku.

VIDEO Žena vymyslela geniálny trik, ako vyčistiť upchatý odtok: Aha, aký humus z neho vytiahla

Neodtekajúci odtok ale v poriadku rozhodne nie je, tak sa problém pokúsila žena vyriešiť sama. Pomocou kefky na čistenie fľašiek prišla všetkému na kĺb. Prečistila ňou odtok a následne na Facebooku zverejnila fotku, ktorá u mnohých vyvolala nevoľnosť. Je na nej poriadne veľký chumáč vlasov, ktoré blokovali prietok vody. "Keď som to uvidela, skoro som sa povracala," priznala jedna z členiek skupiny.

FOTO Žena mala rok
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Mums Who Clean)

Ani zďaleka nejde o prvý prípad, z ktorého sa ľuďom v tejto skupine zdvíhal žalúdok. Začiatkom roka sa jedna z mamičiek podelila o spôsob, akým čistí koberce. Uverejnila video pred a po hĺbkovom čistení koberca, pričom v závere vyliela nechutne vyzerajúcu hnedú vodu do odtoku v umývadle. Vysvetlila, že koberce musí čistiť do hĺbky pravidelne, pretože jej dcéra má astmu. 

Viac o téme: Vlasy Upchatý odtok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu