Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Najšťastnejší okamih nevesty sa zmenil na strašný horor: Práve pózovala, keď vybuchol Bejrút

(Zdroj: Twitter/reuters)

BEJRÚT - Israa Seblaniová práve zažívala najkrajší okamih svojho života, keď zaznel hrôzostrašný výbuch, ktorý nevestu zhodil z nôh. Išlo o utorkovú explóziu v libanonskom Bejrúte. Zábery, ktoré spočiatku pôsobia pokojne a idylicky, sa zmenili na totálnu katastrofu.

Megaexplózia v Bejrúte pripomína výbuch malej atómky: Pozrite si šokujúce zábery predtým a potom

Israa sa pred pár dňami stala čerstvou manželkou Ahmada Sbeiha. Práve v najšťastnejších momentoch jej života však v meste zaznel silný výbuch. Fotograf Mahmúd Nakib v tom čase nakrúcal krásnu nevestu zo všetkých uhlov. Následne na záberoch vidno, ako ju v dôsledku tlakovej vlny odhodilo preč a kameraman doslova "plachtil" pod náporom vzduchu, aby udržal rovnováhu. Seblaniovú na ďalšom zábere vidieť, ako uteká za svojím manželom a spoločne sa schovávajú do bezpečia.

Nádherné chvíle narušil výbuch skladu, v ktorom bolo umiestnených 2750 ton dusičnanu amónneho - chemikálie, ktorá sa používa pri výrobe bômb. Obyvatelia Bejrútu najprv počuli menší výbuch, po ktorom nasledovala obrovská explózia. Tá otriasla celým mestom. "Za jedinú sekundu obloha stmavla a počuli sme druhú explóziu," spomína Nikab.

Práve on zaznamenal okamih, kedy námestie ochromil mohutný príval vzduchu. Seblaniová skonštatovala, že jej rozprávkový deň sa razom zmenil na katastrofu. Vraj to celé bolo ako zo zlého sna. Nikto zo svadobčanov sa, našťastie, nezranil.

Viac o téme: SvadbaVýbuchExplóziaNevestaBejrút
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu