Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Svadbu narušil nečakaný hosť, ľudia ostali v šoku: Nerob sa, že ma nepoznáš, čakám tvoje dieťa!

(Zdroj: TikTok/danielleondemand)

LOS ANGELES - Na aplikácii TikTok sa objavilo šokujúce video zachytávajúce svadbu niekde v Spojených štátoch, na ktorú vpadne milenka ženícha a tvrdí, že s ním čaká dieťa. Ľudí zaujímalo, ako sa to skončilo a my to vieme.

Pod názvom "Tehotná milenka dorazila na svadbu" video na TikToku zverejnila užívateľka s prezývkou Danielle on Demand. Počuť na ňom kňaza, ako oddáva nevestu a ženícha, keď sa zrazu zozadu ozve neznáma žena. "Anthony, naozaj? Teraz predstieraš, že ma nepoznáš? Nevzal si si dnes lieky? Prichádzam s tvojím dieťaťom v bruchu. Anthony, viem, že ma počujes."

@danielleondemand

Pregnant side chick crashes wedding ##foryoupage ##drama ##wedding ##sidechick

♬ original sound - danielleondemand

Dvojica sa tvári, že nič nepočuje, no jednej z družičiek, očividne dcére nevesty, to nedá, vybehne za ženou a hodí po nej kyticu. "Okamžite vypadni zo svadby mojej mamy? Čo je to s tebou?" zakričí. 

Video sa okamžite stalo hitom, pozrelo si ho už viac ako sedem miliónov ľudí. "Anthonyho duša v tej chvíli opustila telo," okomentoval situáciu jeden užívateľ. Ďalších zaujímalo, ako sa to celé skončilo. Neskôr však Danielle na ich veľkú radosť zverejnila pokračovanie, z ktorého je zrejmé, že svadba pokračovala až do šťastného konca.

@danielleondemand

Ring the alarmI been through this too longBut I'll be damned if I see another chick on your arm! ...s/o to tonefromyoutube go subscribe #f#yp

original sound - danielleondemand
Viac o téme: SvadbaMilenkaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu