Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska (35) radí ženám: Nikdy nerandite s tridsiatnikmi! Z dvoch DÔVODOV

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/jana_hocking)

SYDNEY - Pôvabná Austrálčanka zo Sydney tvrdí, že ženy by nikdy nemali randiť s mužmi tridsiatnikmi. Hovorí z vlastnej skúsenosti. Slobodných mužov v tejto vekovej kategórii totiž už veľa neostáva a keď aj nejakí sú, tak to má podľa blondínky určite nejaký dôvod.

Jana Hockingová vyhlásila, že s mužmi mladšími ako 45 rokov nikdy nepôjde na rande, čo znamená, že vylúčila aj svojich rovesníkov, keďže ona sama má 35. Všetkým ženám odkazuje, že ak si chcú s mužom plánovať budúcnosť, nemal by byť vo veku 30 až 40 rokov, ale starší. Zrejme je to aj tým, že takýchto mužov je "na trhu" len veľmi málo. Priemerný vek, v ktorom sa Austrálčania ženia, je totiž 32,4 roka. A tí, ktorí sú v tomto veku ešte stále slobodní, podľa Hockingovej za veľa nestoja, alebo sa jednoducho nechcú viazať. Tak či onak, pre ženu sú zlou voľbou. 

Kráska (35) radí ženám:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Atraktívna rozhlasová moderátorka preto odporúča ostatným ženám, aby svoju pozornosť sústredili na rozvedených mužov - štyridsiatnikov. Vraj s pár takými už bola sama na schôdzke. "Sú skvelí, je to ešte stará škola. Sú džentlmeni, keď sa chcú so mnou porozprávať, tak mi zavolajú, nenapíšu správu. A keď randia, tak len s jednou ženou, nikdy nie s viacerými naraz." 

Jana Hockingová
Zobraziť galériu (3)
Jana Hockingová  (Zdroj: Instagram/jana_hocking)

V takýchto prípadoch treba samozrejme rátať s tým, že štyridsiatnici už majú deti a sú možno poznačení škaredým rozvodom. No na druhej strane sa neboja dať šancu novému vzťahu s inou ženou. A v neposlednom rande podľa Jany mnoho mužov starne do krásy - čím sú starší, tým lepšie vyzerajú. Že, pán George Clooney? 

Viac o téme: RandenieJana Hocking
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu