Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Mama s deťmi zažila po návrate domov šok: Vlámali sa k nej štyri medvede!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/ViralHog)

ANCHORAGE - Ohromujúce video zachytáva medveďa, ktorý sa pohybuje okolo umývadla rodinného domu. Ani zďaleka však nebol sám, dom v Anchorage na Aljaške navštívila celá medvedia rodinka. Dovnútra sa dostali tak, že odsunuli dvere a napokon vybehli do bezpečia na dvor.

Keď sa matka spolu s deťmi 23. júla vrátila domov, vo svojom dome našla štyri čierne medvede. Rodina údajne nechala otvorené odsúvacie dvere, cez ktoré sa šelmy dostali dnu. Tri mláďatá boli v kuchyni a jedli zo smetného koša. Jedno z nich sa potom presunulo k drezu, kým ďalšie dve sa vybrali k dverám. Mláďatá sa snažili vyšplhať na okno v dome, aby unikli skôr, ako sa žene podarí zatlačiť dvere. Matke medvedici sa podarilo utiecť von cez predné dvere. Nakoniec celá rodinka utiekla späť do lesa. 

VIDEO Mama s deťmi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/ViralHog)

"Keď sme prišli domov, čakalo na nás poriadne prekvapenie. Hneď, ako mama vošla do kuchyne, zbadala tri čierne medvedie mláďatá," hovorí hlas vo videu, ktorý pravdepodobne patrí jednému z jej detí. 

VIDEO Muža (54) v noci napadol v kuchyni medveď! Prežil len zázrakom, TOTO ho zachránilo

Aljašská vláda radí obyvateľom, aby sa nepribližovali k medveďom a rešpektovali ich osobný priestor. Odporúča tiež uchovávať jedlo aj odpad mimo dosahu zvierat. V prípade, že niekto s medveďom príde do kontaktu, mal by zachovať pokoj.

Viac o téme: MedveďAljaška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu