Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Mladík venčil v lese psa, uprostred neho narazil na záhadu: Od strachu okamžite utiekol preč!

(Zdroj: profimedia.sk)

MEDDON - Mladý Brit venčil svojho psa v lese v anglickom grófstve Devon, keď ho zrazu niečo vydesilo. Narazil totiž na niekoľko desiatok stromov zrovnaných so zemou, a popritom sa v okolí šírili podivné zvuky. Veľmi sa zľakol a hneď utiekol preč.

Ben Landricombe kempoval neďaleko lesa pri meste Meddon v Devone. V pondelok okolo štvrtej poobede sa bol prejsť, keď v lese objavil malé územie s popadanými a prehnutými stromami. Podľa mladíka to vyzeralo akokeby tam "stroskotalo UFO". Popritom, ako si fotil zľahnutú vegetáciu, začul záhadné zvuky. Dostal veľký strach, a tak sa rozbehol späť ku svojmu karavanu. "Išiel som sa prejsť so svojím psom do lesa a objavil som tam toto záhadné miesto. Mohlo by to byť miesto havárie UFO," okomentoval Ben svoje video.

Momentálne nie je známe, čo sa so stromami stalo. Nie sú totiž klasicky zoťaté a nie je to ani výsledok kalamity, keďže v oblasti v posledných dňoch nezaznamenali silný vietor, ktorý by to mohol spôsobiť. "Na tom mieste je niečo veľmi čudné," poznamenal Landricombe, ktorý sa tam už nemieni vrátiť. 

Viac o téme: LesUFODevon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu