Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Deťom oznámili, že ich otec (67) zomrel: Dcéra sa vlámala do márnice a... neverila svojim očiam!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SINCELEJO - Rodina z kolumbijského mesta Sincelejo neverila lekárom, keď im povedali, že ich príbuzný zomrel iba pár hodín po tom, ako prišiel do nemocnice s vysokým krvným tlakom. A urobili dobre. Muž totiž naozaj nezomrel.

Šesťdesiatsedemročný Juan Jose Munoz Romero sa minulý pondelok necítil dobre, tak zašiel do nemocnice v kolumbijskom regióne Sucre. Tam sa vraj jeho stav rýchlo zhoršoval, stúpol mu krvný tlak, až ho nakoniec lekári po pár hodinách vyhlásili za mŕtveho. Keď to oznámili príbuzným, nechceli im veriť. Doktori im navyše kvôli koronavírusovým opatreniam ani nedovolili rozlúčiť sa so zosnulým. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

Romerovej dcére sa to ale nepozdávalo a neverila, že jej otec je skutočne mŕtvy. S ďalšími blízkymi sa preto vlámala do nemocnice, kde využila nepozornosť zdravotníkov a prenikla až do márnice. Tam našla svojho otca živého a s otvorenými očami. Keď to povedala lekárom, tí sa ju podľa denníka El Heraldo stále snažili presvedčiť, že sú to len reakcie, ktoré sa niekedy u mŕtvych pacientov objavujú. "Moja sestra im vôbec neverila, tak sme zobrali telo nášho otca na inú kliniku. Tam potvrdili, že naozaj žije, akurát v dôsledku toho, že bol zavretý v márnici, trpel ischémiou (nedokrvenosť orgánu alebo tkaniva, pozn. red.)," vyhlásil Martin. 

Obeť koronavírusu vstala z mŕtvych: Rodina je v šoku, už mala doma jej popol!

Juan, ktorý mal negatívny test na COVID-19, sa momentálne stále zotavuje na klinike La Concepcion v meste Sincelejo. Nemocnica, kde ho považovali za mŕtveho, sa k prípadu nevyjadrila. Munozova rodina však proti nej zvažuje právne kroky. 

Viac o téme: KolumbiaMárnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu