Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z rozhovoru bratislavského taxikára a zákazníka pôjdete do kolien: Toto napíše len sám život!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Taxikárom nezriedka spestria šichtu rôzne bizarné zážitky spojené s ich zákazníkmi. Nedávno sa jeden výborne pobavil na tom, čo sa dozvedel počas jazdy. Debata to bola skutočne podnetná a navyše v súvislosti s tým, čo sa momentálne deje, aj mimoriadne aktuálna.

Bratislavský taxikár si počas jazdy musel klepať na čelo: Ľudia, TOTO na ceste nikdy nerobte!

Na facebookovej stránke Denník taxikára sa objavil zaujímavý rozhovor, ktorý istý taxikár viedol so svojím zákazníkom začiatkom júla. Ten sa ho pýtal, či sa ešte v taxíku musí nosiť rúško. Vodič odvetil, že áno, musia ho mať obaja. Muž však so sebou žiadne nemal, tak nevedel, čo má robiť. Zrazu však dostal spásonosný nápad. "Mám tu náhradné spodky a ponožky," zahlásil. Taxikár sa po týchto slovách neubránil smiechu. Muž si teda natiahol na hlavu spodky a sadol si dozadu, aby ho nebolo vidieť. "Dobre sme sa na tom zasmiali. Len si to predstavte, alebo si to vyskúšajte," napísal taxikár.

Z rozhovoru bratislavského taxikára
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Užívatelia nešetrili trefnými komentármi. Peter napríklad poznamenal, že ak by to bola slečna, čo mala so sebou náhradné tangá, mohlo to byť ešte zaujímavejšie. Viacerí zase podotkli, že hádam boli tie spodky aspoň čisté. Alena pri tejto príležitosti spomenula vlastnú príhodu, kedy chcela ísť do pekárne, ale nemala rúško. Bola však so svojím psom, ktorý mal oblečené tričko. "Tak som ho vyzliekla a navliekla na hlavu. Bolo celé od chlpov, ale tie tri minúty som to vydržala. Predavačka boli v šoku," napísala Alena.

Viac o téme: TaxikárTaxík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu