Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Neuveríte, čo robila žena (34) priamo počas pôrodu! Ľudia sú šokovaní, toto by dal len málokto

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/2alexch62)

NEW YORK - Švédskej fitnesske ani jej tehotenstvo nezabránilo v tom, aby prestala so svojou najväčšou vášňou - cvičením. Dokonca cvičila priamo počas pôrodu! Na sociálnych sieťach svojím videom šokovala a zároveň ohúrila množstvo ľudí.

Tridsaťštyriročná Yanyah Milutinovičová, ktorá žije v New Yorku, zdieľala na sociálnej sieti video, ktoré ju zachytáva, ako cvičí ešte aj priamo počas svojho pôrodu. V tom čase bola v 41. týždni tehotenstva. O niekoľko hodín neskôr, 8. novembra 2017, porodila svoju dcéru Smijlu. "Štyrikrát som zatlačila a dieťa bolo von za menej ako desať minút," uviedla Milutinovicová v nedávnom príspevku na Instagrame.

Napriek varovaniam lekárov sa cvičenia nevzdala a aj počas tehotenstva pokračovala vo vysokých fyzických výkonoch. Uznala však, že to nie je pre každého. "Vedela som ale, že ja to dokážem a moje telo to zvládne. Bolo to v poriadku a ja aj Smijla sme zdravé," povedala. Priznala ale, že občas mávala v telocvični ranné nevoľnosti. Údajne boli chvíle, kedy medzi cvikmi chodila zvracať na toaletu.

Osobná trénerka prezradila, že cvičenie jej pomáhalo cítiť sa počas tehotenstva lepšie. Jej príspevky ľudia komentovali rôzne, a hoci mnohí z nich považujú jej neprestajnú aktivitu za inšpiratívnu, iní ju označili za blázna. Yanyah po pôrode vytvorila fitness aplikáciu, ktorá vedie tehotné ženy k cvičeniu. Čerstvé mamičky sa tak vraj po pôrode ľahšie a rýchlejšie dostávajú do pôvodnej formy.

VIDEO Neuveríte, čo robila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Yanyah Milutinović)

VIDEO Neuveríte, čo robila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Yanyah Milutinović)

"V nie tak dávnej minulosti boli ženy vyzývané, aby počas tehotenstva obmedzili alebo dokonca úplne eliminovali pohyb. Podľa mňa je to ale presne opačne," napísala Milutinovičová v nedávnom príspevku na Instagrame. Tvrdí, že cvičenie môže mať pozitívny vplyv na matku i dieťa. Napriek tomu zdôraznila, že všetky podobné nápady je potrebné vopred prediskutovať s lekárom.

Viac o téme: FitnessPôrodTehotenstvo Yanyah Milutinovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu