Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Obľúbenú krčmu mali v sobotu opäť otvoriť: Majiteľ to odmietol z jedného úžasného dôvodu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRISTOL - Majitelia pohostinstiev v anglickom Bristole sú v súčasnosti zaneprázdnení zavádzaním nových systémov, aby mohli svoje zariadenia opäť otvoriť. Veľké otvorenie sa chystá na túto sobotu. Jeden podnik tak ale neurobí - z jedného milého dôvodu.

Kým niektorí majitelia krčiem a barov v Bristole dokončujú posledné kroky smerujúcu k tomu, aby mohli cez víkend opäť otvoriť, iní sa odmietajú vrátiť späť do práce. Podľa ich slov je na veľké znovuotvorenie podobných podnikov ešte priskoro. Krčma The Volunteer Tavern v sobotu, 4. júla otvorená určite nebude, pretože v pivnej záhrade si urobil hniezdo vták. Personál nechce, aby bol zbytočne rušený ľuďmi.

FOTO Obľúbenú krčmu mali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Začiatkom tohto roka si vták na streche krčmy postavil hniezdo, ale bohužiaľ jeho vajcia za pár dní napadli straky. Krátko nato sa uhniezdil v záhrade, kde nakládol ďalšie vajcia, ktoré by sa mali už čoskoro vyliahnuť," uviedol majiteľ Peter Gibbs. 

FOTO Obľúbenú krčmu mali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Záhrada podniku je zvyčajne plná ľudí a vták by tam tak skutočne nemal žiadny pokoj. "Jedna vec, na ktorú sme hrdí, je to, že ľudia zo všetkých spoločenských vrstiev sa v našom pohostinstve cítia bezpečne a zdá sa, že príroda má rovnaký názor ako ľudia," podotkol Gibbs, pre ktorého je veľmi dôležitá aj bezpečnosť a pohoda zamestnancov a zákazníkov. 

Viac o téme: KrčmaVtákKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu