Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matku v noci zobudil strašný krik jej dcérky (3): Keď zbadala, čo má na nohe, zdesila sa

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Chelsey Fowler)

STRATFORD-UPON-AVON - V dome Chelsey Fowlerovej zavládla minulý týždeň panika po tom, ako k nim nečakane zavítal ježko a napadol jej dcéru. Z incidentu sa môžu poučiť najmä ľudia, ktorí nechávajú v letných mesiacoch otvorené vchodové a terasové dvere.

Mamičku Chelsey prebudil nadránom o pol piatej náhly krik a plač jej trojročnej dcéry Elsie. "Spala vedľa mňa, zrazu začala kričať a ukazovala na nohu. Zľakla som sa a vtom som zbadala, že má na malíčku nohy ježka," spomína. Rýchlo ho zhodila dolu, ježko vzápätí vliezol pod šatník. Fowlerová vzala obe svoje dcéry a vybehli zo spálne. Deti uložila dolu na prízemí a následne zavolala na pohotovosť. "Najskôr si mysleli, že si z nich uťahujem. Potom mi povedali, že ak rana prestala krvácať, nemusím sa báť a ráno mám ísť s dcérou na očkovanie proti tetanu."

Matku v noci zobudil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Chelsey Fowler)

Skorý ranný poplach spôsobil nabúranie všetkých rodinných rituálov, deti boli zmätené a stále s a obzerali, či sa z niektorého kúta nevyrúti ďalší pichľavý votrelec. "Elsie nikdy predtým nevidela živého ježka, stále o ňom hovorila, videla som, že sa bojí," pokračuje Chelsey. Elsie zaočkovali a predpísali jej antibiotiká.

Matku v noci zobudil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Chelsey Fowler)

Ježka odchytili na druhý deň a skontrolovali v miestnom zvieracom útulku. Bola to samička, ktorú personál ešte v ten deň vypustil v blízkosti domu, aby sa mohla postarať o svoje mláďatá v prípade, že nejaké má. Fowlerová si myslí, že zviera sa pravdepodobne dostalo do jej domu vo chvíli, keď vybehla do záhrady a nechala otvorené dvere. Útulok už zaznamenal niekoľko podobných prípadov, keď ježkovia vyliezli až na poschodie. Sú totiž výborní lezci.

Viac o téme: Ježko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu