Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Budúca mamička si nakrútila pohyb v brušku: Keď si pozrela VIDEO a ten DETAIL, zmeravela od hrôzy

(Zdroj: Reddit/malakaijamess)

LONDÝN - Budúca mamička ostala poriadne vystrašená po tom, ako sa v jej videu objavila záhadná postava. Či skôr len jej hlava. V dome býva momentálne sama, takže má poriadny strach. Niektorí video spochybnili a tvrdia, že sa len chcela zviditeľniť.

Istá mladá tehotná Britka strážila dom svojej sestre, ktorá bola odcestovaná. Bývala tam sama, len so psom a mačkou. Jednej noci ucítila v bruchu pohyby dieťatka a nakrútila si to na video. Keď si ho neskôr pozrela, zmeravela od hrôzy. Na jeho konci sa totiž pri posteli objaví niečo, čo vyzerá ako čierna hlava. Domáce zvieratá to byť nemohli, pretože sú obidve biele.

Was wondering what everyone’s thoughts are on this. It happens at the end and this is a video my pregnant little sister took originally because the baby was moving and she thought her kitty was crying because his companion had just had to be put down. from r/Ghosts

Mnohí užívatelia Redditu, kde boli zábery zverejnené, podotkli, že že im to pripomínalo hlavu malého dieťaťa. "Najprv som si vôbec nevšimol. Teraz už to vidím a želám si, aby som to radšej nevidel. Je to fakt poriadne strašidelné," napísal jeden z nich. 

Hrôzostrašné VIDEO zo spálne: Muž pokojne spí a netuší, čo sa deje za jeho oknom!

Mladá žena okrem záhadného úkazu už v dome nezaznamenala žiadny iný paranormálny jav. Niektorí si myslia, že bolo všetko zohrané, to ona ale razantne popiera.

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu