Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Znudená tínedžerka si chcela zafarbiť vlasy na ružovo: Horšie to ani dopadnúť nemohlo!

(Zdroj: TikTok/makeupbycourtneyangell)

LONDÝN - Dievčina z Veľkej Británie mala počas karantény kopec voľného času, a tak sa rozhodla, že si zafarbí vlasy. Po dlhšom čase chcela jednoducho zmenu. Lenže to dopadlo katastrofálne, čo dokazujú aj videá uverejnené na stránke TikTok.

Courtney Angellovej pred časom z dlhej chvíle napadlo, že si doma spraví ružový melír. Kedže mala tmavé vlasy, najprv bolo potrebné ich zosvetliť. Na predné vlasy si preto naniesla peroxid a následne ružovú farbu. Výsledný efekt ale, jemne povedané, rozhodne nevyzerá tak, ako na škatuľke. Farba totiž niektoré pramene úplne spálila.

@makeupbycourtneyangell

And that’s on what luv? Damaged hair. ##hairfail ##bleachfail ##hairtransfomation ##foryoupage ##fyp

ANTHONYYY USED MY AUDIOO - xxsophia.mexx

"Toto mi zjavne príliš nevyšlo," okomentovala svoju nelichotivú premenu. Video dokumentujúce túto kozmetickú katastrofu si na TikToku pozrelo viac ako 220-tisíc užívateľov.

@makeupbycourtneyangell

Posting this bc I’ve got nothing else to post hehe I’m sure you’re all happy to know my hair is fine now, it’s brown again & I have cute bangs :)

just did a good thing - lucaselvis

Jednou z nich bola aj kaderníčka, ktorá vloggerke poradila, aby zničené vlasy zamaskovala ofinou. Angellovej vlasy už v súčasnosti vyzerajú omnoho lepšie. Sú opäť hnedé a nechýba spomínaná ofina.

Viac o téme: Farbenie vlasov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu