Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tínedžera na jeho 18. narodeniny nepustili do baru: Kvôli nevkusnému účesu na VIDEU

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PERTH - Osemnásťročného Coopera Allina z Perthu prekvapilo, keď ho v deň jeho narodenín vypoklonkovali z baru na pláži. Ochrankárom sa totiž nepozdával jeho účes. K spornému incidentu sa už vyjadrila aj Austrálska asociácia hotelov, ktorej vedenie tvrdí, že zamestnanci podniku konali v rámci svojich kompetencií.

Niektorí majú problém spomenúť si na zážitky z oslavy osemnástych narodenín už na druhý deň, Cooper však na svoj vstup do dospelosti určite nezabudne. "Minulý piatok sme si v Scarborough dali s mamou a priateľmi večeru a nejaký drink. Potom sme vyrazili do baru El Grotto. Ochrankári však povedali, že mám nevhodný účes a musím ísť preč," opisuje incident pre televíziu 7News majiteľ strihu mullet, ktorý je v našich končinách známy pod názvom "na Jágra".

Najskôr si vraj myslel, že im budú prekážať jeho obľúbené plážové žabky alebo tričko s logom Bush Chook. Nič z toho im však nevadilo a neustále opakovali, že problémom sú jeho vlasy. "Chcel som sa len zabaviť, ale oni dookola riešili môj účes," krúti hlavou nespokojný mladík. 

Oslávenec sa cíti byť diskriminovaný, ale Austrálska asociácia hotelov má iný názor. Jej vedenie uviedlo, že každý podnik má právo určovať si pravidlá týkajúce sa oblečenia a vizáže zákazníkov a na základe nich rozhodnúť, či im povolia vstup do zariadenia. "Nepoznám presné okolnosti tohto prípadu, ale v našej sieti je veľa zábavných podnikov a barov, kde sú akceptované aj účesy mullet, stačí si vybrať ten správny," doplnil šéf asociácie Bradley Woods. 

Viac o téme: AustráliaúčesMullet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu