Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO z parku označili policajti za zlomyseľný žart: Sála z neho hrôza!

Policajti označili video za zlomyseľný žart
Policajti označili video za zlomyseľný žart (Zdroj: Twitter/RAHUL SRIVASTAV)

DŽHANSI- Bizarné video nakrútené v parku Kanshiho Rama v meste Džhansi na severe Indie sa stalo zdrojom viacerých špekulácií, o ktoré sa postarali najmä priaznivci paranormálnych javov a konšpiračných teórií. Vedenie miestnej polície však dôvod neobvyklého javu vysvetlilo a vydalo k nemu oficiálne stanovisko. Policajti zároveň vyjadrili znepokojenie nad šírením nezmyslov a zábery označili za zlomyseľný žart.

Šokujúce video zachytávajúce dianie v parku v Džhansi v severoindickom štáte Uttarpradéš koluje po internete a bombardujú ho viaceré zmätočné komentáre. A keďže sú na ňom zachytené dva stroje na posilňovanie, ktoré sa uprostred tmavej noci hýbu bez toho, aby na nich niekto sedel, všetko si užívajú najmä priaznivci nadprirodzených javov.

Čítajte aj: VIDEO vhodné len pre silné povahy: Mladík šiel preskúmať podkrovie, horor v priamom prenose!

Na záberoch, ktoré valcujú sociálne siete, vidno aj tváre troch policajtov, ktorí všetko pokojne sledujú. „Park je pomenovaný po Kanshi Ramovi, takže tie stroje dal do pohybu jeho duch,“ uvádza sa v jednom z komentárov.

„Na duchov veľmi neverím, ale toto ma vydesilo,“ píšu ďalší užívatelia a zmätok vyvolaný na sociálnych sieťach snáď utíchne po zverejnení stanoviska miestneho policajné oddelenia. Je v ňom totiž uvedené, že video bolo nakrútené krátko po tom, ako stroje namazali a následne premiestnili.

Jeho autor tak dôvtipne využil moment, keď sa po presune kvôli nadmernému množstvu maziva ešte niekoľko sekúnd hýbali. Miestni policajti preto označili video za zlomyseľný žart, ktorým sa zbytočne šírila panika a strach. 

Viac o téme: PohybStroje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu