Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Tínedžerka zaspávala, keď začula čudné zvuky: Pozrela na strop a tam... totálna panika!

(Zdroj: TikTok/oiyeahnahyeah)

BRISBANE - Príbeh mladej Austrálčanky, v ktorom opisuje neznámeho votrelca, pripomína zo začiatku scény z hororového filmu. Nakoniec sa však z neho vyvinul príjemný seriál zverejňovaný prostredníctvom TikTok videí, ktoré sledujú milióny užívateľov.

Austrália plná obrovských pavúkov a jedovatých hadov si vyslúžila povesť nebezpečného a divokého kontinentu. Aj príbeh devätnásťročnej Zhane Blaxlandovej bol spočiatku podobne desivý. Všetko sa začalo raz večer, keď tínedžerka ležala vo svojej izbe na posteli a začula podivné zvuky vychádzajúce zo stropu. Na druhý deň sa cez plafón predral pazúr neznámeho tvora. Mnohí by v takejto situácii určite spanikárili, ale Zhane sa rozhodla celú situáciu dokumentovať prostredníctvom videí na TikToku. Nakoniec zistila, že pazúr patrí vačici.

@oiyeahnahyeah

WHAT HAVE I DONE WHAT KIND OF MONSTER HAVE I LET INTO MY CEILING why does it look like that? When I tell you I nearly shit myself-

original sound - okaynagisa

Ako sa zviera dostalo do domu, nie je známe. Jeho obyvateľov šak prekvapilo, že dokázalo vyhrýzť do stropu takú veľkú dieru, cez ktorú celé preliezlo dnu. Blaxlandová vačicu občas kŕmi ovocím. Jej otec z novej "nájomníčky" vôbec nie je nadšený. Vačica totiž podľa neho môže poškodiť aj iné časti stropu. Okrem toho je zrejmé, kde zhromažďuje svoje exkrementy.

@oiyeahnahyeah

So a new possum moved in... and Um I had to poke possum balls for this don’t let it flop ##possum ##aussie ##australia

GREEDY x TREASURE - conradrocha
Viac o téme: Vačica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu