Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skrytá kamera prichytila bežca v tom "najlepšom": Nechutné VIDEO, ktoré nemal nik vidieť

(Zdroj: Facebook/9 News Melbourne)

MELBOURNE - Správanie neznámeho bežca, ktorý si uľavil počas tréningu v kvetinovom záhone v austrálskom Melbourne, kritizuje miestna komunita, ale aj médiá. Aktér incidentu totiž nepočítal s tým, že práve nad takýmto miestom bude nainštalovaná bezpečnostná kamera. Video sa tak dostalo až na sociálne siete.

Obrovská zlosť vstúpila do Shayneho Whiteleya, keď zbadal v udržiavanom kvetinovom záhone, ktorý hraničí s jeho nehnuteľnosťou, ľudské exkrementy. O svoje okolie sa totiž vzorne stará a iba vďaka nemu záhon, ktorý je súčasťou komunitnej záhrady Albert Park, tak rozkvitol. "Už dávno som sem nainštaloval kameru, pretože v minulosti mi odtiaľ ľudia kradli kvety," hovorí. Najnovšie vďaka kamere nachytal neznámeho bežca, ktorý na kvetoch krátko pred siedmou hodinou ráno vykonal veľkú potrebu.

Video sa okamžite objavilo na Twitteri a vzbudilo pohoršenie všetkých užívateľov. "Nerozumiem tomu, veď len o pár metrov ďalej stoja verejné toalety," povedal Shayne. Whiteleyov záznam bol zverejnený práve v čase pandémie, kedy sa apeluje na zvýšenú hygienu. "Hlavne si nezabúdajte umývať ruky," dodáva znechutený Shayne. 

Viac o téme: BežecVeľká potreba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu