Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Mladík mal zaľahnuté v uchu, vinil ušný maz: Hlboko sa mýlil, toto si z neho vytiahol

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Na stránke Reddit sa posťažoval neznámy muž, ktorý mal zaľahnuté v uchu. Po niekoľkodňovom márnom boji nakoniec vysvitlo, že príčinou jeho problémov nie je ušný maz, ale hmyz. Komentáre užívateľov ho upokojili, pretože podobnú skúsenosť vraj majú viacerí.

Zaľahnuté ucho nie je nič príjemné a potvrdzuje to aj muž, ktorý sa o svoju skúsenosť podelil na internete. Uviedol, že síce nepociťoval žiadnu bolesť, ale zato v uchu počul hlasný praskavý zvuk. Už predtým mu vraj v ňom niekoľkokrát zaľahlo kvôli nahromadenému mazu, ale nikdy to nebolo sprevádzané podobnými zvukmi. Bol si však istý tým, že nejde o nič výnimočné, a tak si vygúglil návod, ako sa mazu zbaviť. Napchal si do ucha vatu namočenú v olivovom oleji a šiel spať.

Psičkárka skončila v nemocnici: VIDEO odporného nálezu v jej uchu, stať sa to môže aj vám

Praskavý zvuk síce na druhý deň zmizol, ale mladíkovi sa zdalo, že mu ucho aj tak niečo blokuje. "V priebehu nasledujúcich dní som sa sám pokúsil odstrániť ušný vosk. Dal som si do ucha vodu, potom vatu s olivovým olejom a dokonca som sa chcel do jeho vnútra dostať s pinzetou. Viem, že som to nemal robiť, ale už som bol zo všetkého nervózny," hovorí.

FOTO Mladík mal zaľahnuté
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Nakoniec sa mu podarilo z ucha pinzetou vybrať mŕtvu moľu. Vliezla mu tam pravdepodobne v noci, keď spal. Neskôr uhynula a spôsobovala zaľahnutie. A možno by mu z ucha v spánku vypadla aj sama, keby ju neblokoval vatou. Viacerí užívatelia napísali, že majú podobnú skúsenosť s iným hmyzom. "Moja žena pracuje v ambulancii ORL v Los Angeles. Vyťahovanie švábov z uší tam majú na dennom poriadku. Niekedy sú dokonca ešte živé," uviedol jeden. 
 

Viac o téme: UchoMoľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu