Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Tínedžeri (18) sa vzali len po polroku randenia: Keď sa dozviete dôvod, zabolí vás pri srdci

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Jeff Mills)

MOORESVILLE - Osemnásťročný Chase Smith sa minulý týždeň oženil s láskou svojho života. Nemohol už dlhšie čakať, pretože lekári mu dávajú len tri až päť mesiacov života. Trpí totiž Ewingovým sarkómom. Rodiny tínedžerov svadbu s radosťou podporili.

Chaseovi diagnostikovali zákernú chorobu, keď mal dvanásť rokov. Ide o agresívne ochorenie napádajúce kosti a mäkké tkanivá. Neskôr mu lekári objavili nádory aj na pľúcach, ramene a mozgu. Zdravotný stav mladíka z americkej Indiany sa v marci 2020 začal rapídne zhoršovať. Spolu so svojou 18-ročnou priateľkou, s ktorou randia len polroka, plánovali svadbu až po vysokej škole, kvôli zdravotným komplikáciám sa ale rozhodli, že ju zorganizujú už teraz.

VIDEO Tínedžeri (18) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Jeff Mills)

Rodiny oboch tínedžerov so svadbou súhlasili. Všetko vybavili za štyri dni. Video zo svadby zachytáva šťastnú dvojicu prechádzajúcu svadobnou uličkou na trávniku jedného z domov. Po slávnostnej ceremónii ich čakala oslava so všetkými tradičnými prvkami. "Počas svojho prípitku Jeff povedal, že Sadie nikdy nebola šťastnejšia," vyhlásil Brad. Jeho slová potvrdila aj samotná Sadie. "Takto to Boh chcel, aby sme boli spolu," stručne okomentovala čerstvá nevesta.

VIDEO Tínedžeri (18) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Jeff Mills)

Chase dúfa, že ľudia si z tohto príbehu zoberú mimoriadne dôležitý odkaz. "So Sadie sme spolu len krátko, no už od začiatku sme vedeli, že spolu chceme stráviť zvyšok života. Užite si každý moment života, užite si ľudí, ktorých milujete a čas strávený s nimi," odkazuje. V súčasnosti čerstvého ženáča čaká chemoterapia. Mesačne dostáva injekcie na spomalenie rednutia kostí a lekári sa naďalej snažia nájsť vhodné lieky, ktoré by zmiernili priebeh jeho rakoviny.

Viac o téme: SvadbaRakovinaEwingov sarkóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu